Menestyneimpien blogien 14 ominaispiirteet (2024)

Blogit ovat edelleen erehtymätön viestintätyökalu, koska tällä hetkellä77 % Internetin käyttäjien Lee -blogeista.Tämä on indikaattori siten, että sekä yrittäjät että tuotemerkit pyrkivät edelleen tämän tyyppiseen sisältöön.Jotkut tilastot, jotka vahvistavat blogien hyödyllisyyttä, ovat seuraavat:

Ilmainen pakkaus

Tutustu kuinka luoda blogi yrityksellesi

Kerro meille vähän sinusta pääsemään pakkaukseen

Nämä tiedot paljastavat, että yritysten on pysyttävä sisällönkehityksen mukaisesti.Blogit ovat lakanneet olemasta vain informatiivinen tai vahvistus.Hyvin jäsennelty ja oikean sisällön kanssa he voivat vastata käyttäjien kysymyksiin, vahvistaa brändin uskottavuutta ja auttaa heitä saamaan aikaan ostopäätöksen kaupan ohittamiseksi.

Mikä on blogi?

Alussa blograe on eräänlainen henkilökohtainen sanomalehti tai loki, joka julkaistiin Internetissä.Ajan myötä se kuitenkin kehittyi muotoon, joka on samanlainen kuin lehden.Joten nyt se on verkkosivusto, jolla artikkeleita jaetaan eri muodoissa (teksti, valokuvat, kuvat, videot, audiot jne.).

Yleensä blogi keskittyy aiheeseen ja pyrkii jakamaan tietoa tai kokemusta siitä.Blogi voi olla tietyn henkilön tai ryhmä;Mutta se voi myös olla kattava kaikenlaisten organisaatioiden, instituutioiden ja tietysti yritysten viestintästrategiasta (ja markkinoinnista).

Mutta ennen kuin olet upottamassa aiheeseen, tiedätkö, mitkä ovat blogin perusominaisuudet?Tunnemme heidät ja tarkennamme niitä sitten ja luomme onnistuneen blogin.

Blogin yleiset ominaisuudet

 1. Se on digitaalinen
 2. Hänellä on nimi
 3. On vakiintunut jaksollisuus
 4. Pyörii määritellyn aiheen (tai useita) ympärillä
 5. Sen sisältö on alkuperäinen
 6. On tietty viestintäääni
 7. Sallii lukijoiden kommentit

1. Se on digitaalinen

Termi "blogi" syntyi ensimmäisen määritelmänsä supistumisesta: "verkkoloki", koska se tunnistettiin jo paperilla olemassa olevien lokien digitaaliseksi versioksi.Siksi sen olemuksen ylläpitämiseksi,Blogi asuu Internetissä joko tämän pikaympäristöllä(Ennalta suunniteltujen mallejen, ennalta määrättyjen toimintojen ja hallinnan helppous),tai verkkosivustona, jolla on omat toiminnot ja suunnittelu, kuten sen tekijät.

2. Sillä on nimi

Jotta blogi tarvitsee helposti tunnistaakseen.Riippumatta siitä, onko siinä useita osioita tai sarakkeita (kuten sanomalehden, joka näyttää aina samana nimeltä, jonka ne allekirjoittavat) samassa sivustossa.SiksiOn elintärkeää löytää alkuperäinen nimi(Tätä ei ole, ainakin toisessa blogissa tai verkkosivustossa sekaannuksen välttämiseksi), joka kohtaa verkkotunnuksen rekisteröinnin.

3. Sillä on vakiintunut jaksollisuus

Se voi olla päivittäin, viikoittain tai kuukausittain; riippuu kunkin blogin tavoitteista ja luojista.Kuitenkin,On välttämätöntä, että päivitetään jatkuvasti, niin että sen vierailijoilla on monenlaisia ​​sisältöä ja he tietävät, milloin he löytävät uutisia.Se voi olla pettymys käyttäjille Opensu -suosikkiblogi ja ymmärtää, että he eivät ole julkaissut mitään uutta viikkoina.Hyvä strategiaparamentti Julkaisujen virtaus ja ideoiden loppuminen on luoda kalenteri perustamalla heille nimikkeet ja artikkeleiden päivämäärät.

4. Käännä määritelty aihe (tai useita)

Blogin teema voi olla yhtä erikoistunut kuin "Arch Linux -ohjelmointi" (suunnattu markkinaraon yleisölle) tai yhtä leveä kuin "matkat ympäri maailmaa".Ajatuksena on, että blogin panosarvo tai uudet tiedot sen aiheesta.Mitä suurempi aiheen tuntemus näyttää blogissasi, sitä paremman lukijat saavat sen vastaan.

5. Sen sisältö on alkuperäinen

On välttämätöntä kirjoittaa oman tutkimuksen tekeminen ja sanojen ja ilmaisujen käyttäminen.Vaikka detext -fragmentteja on helppo kopioida, jotka on jo julkaistu muualla ja saada ne kulkemaan omiksi, se ei ole sopivin, koska se voi aiheuttaa sinulle oikeudellisia ongelmia (tekijän oikeuksien suhteen) tai se voi luoda marandaitaation (välillä (välillä vierailijasi ja bloggaajasi kollegat);Lisäksi voit havaitapäällekkäinen sisältöja rankaise sivustosi vähentämällä sen näkyvyyttä hakutuloksissa tai plagiointia koskevien seuraamusten määrittäminen.

Tämän käytännön välttämiseksi tutkitaan useita kirjoitettavia aihetta koskevia lähteitä ja miettiä, kuinka voit lisätä jotain arvokasta tai kääntää tietoa.

6. Sillä on tietty viestintäääni

Jos tiedät kuka on kiinnostunut blogistasi, se tarkoittaa, että tunnet myös yleisön, johon haluat tavoittaa.Siksi,Valitse viestinnän sävy, joka houkuttelee enitenKäytä USACHES IDAL.

Esimerkiksi blogi, joka on omistettu lasten tieteen levittämiselle, käyttää yksinkertaista, selkeää kieltä ja kirjoittaa viitteitä, jotka kiinnittävät pienet.Rahoituksesta ja joka kuuluu pankkiyritykseen puhuva Befotilla lukijoita mielessä kehittyneemmällä ymmärryksellä, joka liittyy korkoihin, arvoihin, sijoituksiin, kuluihin, budjeteihin, kilpailukykyyn jne.

7. sallii lukijoiden kommentit

Jokaisen blogin kommenttien maltillisuus on erilainen.Vaikka emme aina löydä vuorovaikutusta kyseisestä osiosta, suurin osa blogimerkinnöistä antaa tilaa vierailijoiden mielipiteille.Tämä on myös osa sen digitaalista luonnetta.LensInternetissä sijaitseva sisältö sallii välittömän ja sujuvamman palautteen, ja jos niitä hoidetaan oikealla tavalla, niillä on positiivinen vaikutus, sekä sen tekijöille että niille, jotka yleensä menevät hänen luokseen.Siksi on tärkeää tarkistaa ja käydä heissä niin paljon kuin mahdollista.

Nyt tiedät blogin pääosat. Jos haluat seuraavaksi. Huomaa!

14 onnistuneen blogin ominaisuudet

 1. Heillä on selvä tarkoitus.
 2. He ottavat huomioon sisällön laajennuksen.
 3. Ne esittävät indeksin tai sisältötaulun.
 4. He huolehtivat otsikon laajentamisesta.
 5. He esittävät nimikkeitä luetteloilla.
 6. He käyttävät tekstitysmuotoa.
 7. He sijoittavat luomisaikaan.
 8. Lisää kuvia.
 9. He kutsuvat toimintaa.
 10. Ne lisäävät sisäisiä linkkejä.
 11. Ne sallivat lukemisensa eri laitteissa.
 12. Ne optimoidaan säännöllisesti.
 13. Ne jaetaan muilla alustoilla.
 14. He tekevät kommenttien tehokkaan hallinnan.

1. Heillä on selvä tarkoitus

Blogissasi on oltava tarkoitus kirjoittaa.Se, mitä sinun pitäisi tehdä ennen julkaisemista, on Target Delimitar.Tätä varten suosittelemme esittämään sinulle joitain kysymyksiä, jotka auttavat sinua:

 • Onko se henkilökohtainen blogi?
 • Onko se olemassa olevalle yritykselle?
 • Odotatko ansaitsevan rahaa tällä blogilla?
 • Kuka on yleisösi?

Mireia Ranera on yksi kolmesta yrittäjästä, jotka jakavat tietonsa sivustollaNaisten neuvonantajat.Yksi hänen artikkeleistaan ​​kertoi muutoksen, jonka kansainvälinen tilanne on tuonut, jopa yrityksen henkilöstöalueelle ja siitä, kuinka tärkeää on valmistautua epävarmaan tulevaisuuteen.

Las 14 características de los blogs más exitosos (1)

KuvaNaisten neuvonantajat

Tämä esimerkki voi auttaa sinua ymmärtämään, että ideat voivat virrata paremmin, kun olet mielessä, mitä aiot kirjoittaa blogin.Muista, että minkään navigaattorin ei tulisi purjehtia tarkistamatta karttaa ja merkitä haluamasi paikka.

2. He ottavat huomioon sisällön laajennuksen

Vaikka tämä näkökohta voi vaihdella hoidettavan aiheen laajennuksen mukaan, noin 2000 sanalla sisältyy sisältöä enemmän orgaanista liikennettä (ilmeisesti Google antaa heille mieluummin).Kuitenkin,Pitkät julkaisut, joissa on opasmuoto, jotka ulottuvat välillä 3000 - 5000 sanaa, ovat yleensä käyttäjän suosikkeja, koska he odottavat, että ruumiillistettu tieto on valmis ja vastaa heidän kysymyksiinsä.

Omar Dela lähde on blogin luojaKohti itseopiskeluaJa hän on onnistunut asettamaan itsensä yhdeksi parhaimmista espanjalaisista bloggaajista, jotka hänen käsittämiensä asioiden monimuotoisuuden ja yrittäjille antaman neuvonsa ansiosta.Hän on erittäin selvä, että hänen blogiensa laajentaminen on tärkeää näyttää lukijoilleen kaikki yksityiskohdat asiasta, jonka hän haluaa paljastaa.

Seuraavassa esimerkissä Omar kirjoittiKuinka valita paras isäntä;Artikkelisi pituus on yli 4000 sanaa, ja se selittää isännöinnin palkkaamisen merkityksestä teknisiin kysymyksiin, jotka on otettava huomioon erittäin järjestäytyneellä ja strategisella tavalla.

Las 14 características de los blogs más exitosos (2)

KuvaKohti itseopiskelua

3. Ne esittävät hakemiston tai sisältötaulun

Jos tekstisi on erittäin laaja, et todellakaan halua, että lukijasi katoaa kaikkien alateemojen joukossaettä olet käsitellyt. Yksi onnistuneen blogin ominaisuuksista on lisätä hakemisto, koska se tarjoaa kaksi etua, joita et ehkä ole aiemmin ottanut huomioon:

 • VähentääPoistumisnopeusSivustoltasi:Jos pääteemassasi on yli 5 alateemaa ja jokainen UNOCUENTION 3 tai enemmän avainpistettä, on parasta auttaa käyttäjää tavoittamaan ne helposti.Voi olla, että lukija on kiinnostunut vain kahdesta kosketuksistasi aiheesta, ja jos joudut liikkumaan sivustosi pitkin löytääksesi ne, se todennäköisimmin epätoivoa ja poistuu.
 • Paranna sisäisiä linkkejä:Tiedämme, että Google ottaa huomioonSisäiset linkit.Jos haluat, että blogisi on tutkalla, linkkien sisältötaulukko voi auttaa sinua.

Joissakin CM: ssä kutenWordPressVoit tehdä taulukon sisällöstä kahdella tavalla: HTML ja laajennukset.Jos sinulla on ohjelmointitaitoja, suosittelemme ensimmäistä vaihtoehtoa, koska voit tehdä sen kaikella haluamallasi mukautuksella.

Jaamme videon, jossa voit nähdä askel askeleelta blogisi sisällysluettelon määrittämiseksi WordPressissä.

Video jstkWEMPRESA

MaïderTomasena on copywriter, vakuuttavien kirjoitustekniikoiden kouluttaja ja latinalaisamerikkalaisten markkinoiden Copywriting -koulun perustaja.Tällaisella kokemuksella kukaan ei ole yllättynyt siitä, että blogisi on uskomatonta aiheiden sisältöä ja laajennusta.Seuraavassa esimerkissä voimme nähdä, kuinka olet toteuttanut blogissasi järjestetyn sisällysluettelon.Jos napsautat linkkejä, ohjaat sinut automaattisesti aiheeseen, jonka haluat lukea.

Las 14 características de los blogs más exitosos (3)

KuvaMaïder Tomasena

4. Huolehdi otsikosta

Jos teksti on tärkeä blogin SEO: lle, otsikko ei ole kaukana.Joskus tämän elementin kirjoittaminen on yleensä monimutkaista, koska ei ole varmuutta siitä, onko pitkä vai lyhyt otsikko tehokkaampi.JaSEO -otsikkoSiinä on oltava 50 ja 60 sydäntä (mukaan lukien tilat).Jos ylität tämän numeron, otsikko näyttää olevan epätäydellinen selaimessa, mikä aiheuttaa käyttäjien olevan helposti näkemään, mistä se on kyse.

Las 14 características de los blogs más exitosos (4)

On syytä muistaa, että blogisi voidaan lukea mobiililaitteella.Googlessa on eri mitat välillä 60 px - 795 px;Toisin sanoen älypuhelimessa blogin otsikot ovat 33 % pidempiä.Tämä johtuu laitteen näytön rajoitetusta tilasta;Siksi Google antaa nimikkeille mahdollisuuden miehittää useita rivejä ja ovat pidempiä.

Esimerkki lyhyestä otsikosta:

Las 14 características de los blogs más exitosos (5)

Pitkä otsikkoesimerkki:

Las 14 características de los blogs más exitosos (6)

Kuten näette, suurempi laajennuksen otsikko ei salli nähdä, mikä tämä artikkeli on kokonaan.

Näemme nyt kaksi esimerkkiä SEO -nimikkeistä mobiiliversiossa:

Las 14 características de los blogs más exitosos (7)

5. He esittävät nimikkeitä luetteloissa

Otsikko Elementti, jota sinun ei pidä sivuuttaa, koska se on ensimmäinen syy siihen, miksi joku päättää lukea blogisi.Käyttää tilaisuutta tehdä siitä silmiinpistävä;Muutoin se ei houkuttele Internetin käyttäjien huomiota riippumatta siitä, kuinka uskomaton sisältösi on.

Las 14 características de los blogs más exitosos (8)

Täydellisen otsikon kirjoittaminen voi tuntua monimutkaiselta, eikä siihen ole maagista kaavaa, mutta on olemassa hyviä käytäntöjä, jotka auttavat sinua saamaan lisää napsautuksia.Esimerkiksi,Lista -muotoiset otsikot ovat yksi käyttäjien suosikkeista.

30 % blogin lukijoista mieluummin blogin haltijoita, jotka sisältävät numerot.Yleensä luetteloissa "10 työkalua ..." tai "50 virkistystietoa ...".Lisäksi ei riitä lisäämään numeroa, koska on olemassa ihanteellinen kaava tehokkaan haltijan luomiseksi parhaiden käytäntöjen perusteella:

Numero + adjektiivi + avainsana + syyt + lupaus

Tarkoittaen:

Las 10Parempia saapuvia työkaluja myynnin lisäämiseksi

Katso muita esimerkkejä, jotka, vaikkakin kuvaavammat, tuottavat hyviä odotuksia:

Las 14 características de los blogs más exitosos (9)

Las 14 características de los blogs más exitosos (10)

6. Käytä tekstitysmuotoa

On välttämätöntä, että käytät tekstitystarroja H1, H2 ja H3 saadaksesi blogisi hyvä SEO -paikannus.Jos et tunne tätä aihetta, laiminlyö.Se voi tuntua jotain monimutkaista, mutta se on yksinkertaisempi kuin luulet.Selitämme kunkin funktion:

 • H1 -etiketti:Ymmärtääksesi sen paremmin, H1 -etiketti on otsikko ja auttaa Googlea ymmärtämään, mikä on artikkelisi kohokohta.Sen on sisällettävä avainsana, joka voi sijoittaa blogin teeman mukaan.
 • H2 -etiketti:Ne ovat blogin tekstitykset.Nämä etiketit palvelevat artikkeliasi ja antamaan lisätietoja Googlelle sen sisällöstä.
 • Ovat vapauttaneet:Voidaan ymmärtää, että tämä elementti on tekstityksen tekstitys.Jotain hauskaa kuulostaa, mutta se on sen tehtävä.Avainsanat, jotka liittyvät blogin teemaan, auttavat asettamaan sen paremmin.

Jamme esimerkin visualisoinnin ja toiminnan helpottamiseksi:

Las 14 características de los blogs más exitosos (11)

Ajatus siitä, että artikkelisi ovat niin hyvin jäsenneltyjä, että ne ovat hyvin helppo lukea käyttäjille.H1-, H2- ja H3 -etiketit ovat eniten käytettyjä, mutta jos blogisi vaatii enemmän etikettejä, voit saavuttaa H6: n.

7. He sijoittavat luomisaikaan

Vaikka hyvintodit haluaisivat tehdä julkaisuja alle 3 tunnissa,Omistaja enemmän aikaa tutkimukseen ja kehitykseen varmistaa, että blogi on erittäin arvokas.Koska49 % bloggaajista, jotka sijoittavat yli 6 tuntia julkaisua kohti, saavat suurempia palkintoja.

Seapid -sisältöä ei enää arvosteta yrityksille tai sen käyttäjille, koska se ei syventä kiinnostavia kysymyksiä;Lisäksi se on yleensä huolimaton.Siksi yksi blogin välttämättömistä ominaisuuksista on, että surradaktioon tarvittava aika käännetään.Ne kääntävät inkarnaajan laadun ja houkuttelevat.

Tässä vaiheessa on syytä huomata, että luotaessa hyvää blogia on välttämätöntä tavata yleisö, johon kirjoitat ja vaihe, jossa luet artikkelisi.Esimerkiksi, jos käyttäjä siirtyy hakukoneeseen, koska hänellä on pieni kylmä ja haluaa tietää mitä tehdä, ensimmäinen huomio, johon hän menee, on yksi, joka kuvaa hänen kärsimyksiään:

Yleisen kylmän viisi oireita ja miten sitä hoidetaan kotona

Kun sinusta tuntuu houkuttelevan sisällön houkuttelemisesta, luet sen ja varmistat Flunssan vapauttaminen ... Seuraava luettava sisältö on samanlainen kuin tämä:

5 syytä, miksi sinun on käytettävä erikoistuneita lääkkeitä kyyneliin

Tässä toisessa artikkelissa kerrot sinulle olosuhteiden ottamisen tärkeydestä vakavasti ja vastuullisena.Kun olet vakuuttunut siitä, että paras vaihtoehto on ostaa lääke, kolmannen sisällön on vedottava erityiseen tarpeeseesi:

MikäParas lääkitys yleisen flunssan lievittämiseksi?

Täällä annat laajemman vastauksen hänen alkuperäiseen kysymykseen ja ohjasi häntä täydellisellä tavalla, kun hän tunnisti heille oireet, hän harkitsi vaihtoehtoja huolehtiakseen kotonaan, hän kertoi lääkkeiden merkityksen ja lopulta hän valitsi parhaan mahdollisuus lievittää heidän oireita.

Täten,On erittäin tärkeää, että kaikissa kuluttajille omistetuissa blogeissa on suunniteltu heidän tutkimusvaiheisiinsa.HänOstajan reittiOn välttämätöntä kirjoittaa blogi, tietää minne mennä ja millaista viestiä ja kirjoittamista vaaditaan.

Ota aikaa ja käytä taitojasi blogin jokaisen merkinnän luomisessa, koska käyttäjä ymmärtää kuinka paljon aikaa hänen on ilmoitettava sille.Esimerkiksi näemme, että Víctor Martin, markkinoinnin ja myynnin asiantuntija ja kirjan kirjoittajaVapauttaa menestyksesi, Hän kirjoitti merkinnän verkkoseminaareista ja heidän toiminnastaan.

Las 14 características de los blogs más exitosos (12)

KuvaVictor Martín

Sekä sisällön viihdettä että blogia navigoituna voit ymmärtää, että AUT -kirjoittaja vietti paljon aikaa tämän blogin laadun saamiseksi, koska yhdessä julkaisussa se kattaa peruskäsitteiden edistämiseen verkkoseminaarin mainostamiseen.Tämä sallii käyttäjän, joka on vähän perehtynyt webinaarien aiheeseen, tietäen: mikä se on, mihin se on, miten se tehdään, missä se tehdään ja miten sitä mainostaa.

8. Lisää kuvia

Ja90 % aivojen käsittelemästä tiedosta on visuaalistaJa henkilö omaksuu kuvat 60 000 kertaa nopeammin kuin teksti.Täten,Jos haluat vahvistaa blogin vaikutusta, valitse sisällyttää yksi tai useampi asiaankuuluva kuvaAiheeseen osoitat.

Verkossa ollessa loputtomia kuvia, joiden avulla voit seurata tekstisi, suosittelemme siirtymään suoraan akuvapankkiTekijänoikeusongelmien välttämiseksi.Lisäksi tämäntyyppiset valokuvat ovat ammattitaitoisia ja antavat kirjoituksillesi suuremman vetovoiman.

Muut neuvonantajat, jotka valitaan hyviä kuvia blogiisi, ovat:

Jos lisäät avainsanan kuvan nimeen, Google seuraa sitä, mikä auttaa blogin sijoittamista.

Voit myös sisällyttää muita resursseja, kuten jonkin videon tai jopa podcastin.

Las 14 características de los blogs más exitosos (13)

KuvaLaura Ribas

Tässä bloggaaja käyttää vähän tekstiä ja täydentää teemaa videolla.

9. Kutsu toimenpide

Lisää puhelut toimintaan, jonka haluat tehdä käyttäjät, jotka tekevät jotain erityistä.Puhelupuhelut ovat linkit, jotka sijoitat blogisivustosi sisälle käyttäjien motivointiinV: Tilaa blogi, lataa materiaali, rekisteröidy seminaariin, täytä lomake muun muassa.

Esimerkiksi SideAe, jonka lukijat täyttävät lomakkeen saadakseen yhteystietonsa, se tarjoaa ilmaisen resurssin, kuten e -kirjan lataamisen, mallit tai minkä tahansa työkaluun liittyvän työkalun, jonka keskustelet merkinnässäsi.

Tässä esimerkissä viranomainen, jonka käyttäjät ovat lukeneet merkinnänsä, rekisteröidään toimintakehotuksen, ENSU -automaatio- ja suppilakurssin kautta.Jos artikkelin sisältö näytti heille mielenkiintoiselta, heidät varmasti houkutellaan ja haluavat tulla aiheen asiantuntijoiksi.

Las 14 características de los blogs más exitosos (14)

KuvaVilma Núñez

Jos haluat luoda houkuttelevia toimintapuheluita, marsu, jonka voit mitata, tiedä työkaluMallit "toimintakehotukselle".

10. Lisää sisäiset linkit

Kansainväliset linkit ovat niitä, jotka ovat blogisi sisällä ja jotka johtavat uuden pääsyn samaan paikkaan, tarkoituksena saavuttaa seuraavat edut:

 • Auta hakukoneita ymmärtämään verkkosivustosi rakenne.
 • Lisää SEO -paikannustasi.
 • Paranna käyttäjien kokemusta, mukaan lukien asiaankuuluvan sisällön kiinnostava aihe.
 • Lisää muiden vanhojen julkaisujen näkemysten määrää.

Suositeltavimpia ovat asiayhteydet sisäiset linkit, jotka on sijoitettu sisällöllesi luonnollisesti, esimerkiksi:

Las 14 características de los blogs más exitosos (15)

KuvaUusliitto

Estebloghanissa asetti kontekstuaalisen sisäisen linkin, joka ohjaa sinut toiseen heidän luomaan artikkelin:

Las 14 características de los blogs más exitosos (16)

KuvaUusliitto

Tällä tavalla he saavat enemmän hyötyä muista artikkeleistaan ​​ja tarjoavat enemmän sisältöä käyttäjille.

11. Ne sallivat lukemisensa eri laitteilla

Reagoivan sivuston saaminen on pakollinen ominaisuus hyvän läsnäolon saavuttamiseksi hakukoneissa.Google suosittelee sitäJoten sivustoilla on parempi suorituskyky.NiinVarmista, että blogisuunnittelullasi on tarvittavat ominaisuudet, joiden avulla voit sopeutua eri näytöihinSaatavana käyttäjien keskuudessa: Pöytätietokone, kannettava tietokone, älypuhelin ja tabletti.

Colossalsabe käyttää tätä ominaisuutta optimaalisesti.Täällä voit nähdä, kuinka kotisivusi näyttää pöytätietokoneelta:

Las 14 características de los blogs más exitosos (17)

KuvaKolossaalinen

Ja tässä näemme sen sivuston älypuhelimen näytöllä:

Las 14 características de los blogs más exitosos (18)

KuvaKolossaalinen

12. Ne optimoidaan säännöllisesti

Yksi suurimmista eduista artikkeleiden ja sisällön jakamisessa Internetissä on mahdollisuus muokata niitä, kun ne ovat julkaissut.Tämä on varsin hyödyllistä, kun työkalun käytössä on päivityksiä tai muutoksia, arvokasta tietoa, jotka tulevat esiin myöhemmin, tai jopa, jos katsotaan, että artikkelin suorituskyky on vähentynyt (se menetti asemat sijoituksessa Ja toisen blogin sisältö otti etuosan).Tämä sallii tarvittavat säädöt relevanssin palauttamiseksi ja että artikkelisi saavuttaa oikean yleisön.

Tätä varten on tärkeää, että tarkistat säännöllisesti:

 • Jos blogimerkinnän mukana olevat kuvat tai videot ovat edelleen voimassa ja latautuvat nopeasti.
 • Jos jakamasi tiedot eivät ole tehneet muutoksia tai mukautuksia (varsinkin jos nykyinen denoottinen tai tieteellinen ja teknologinen kehitys).
 • Jos sisällyttämäsi linkit tai ulkoinen sisältö ovat edelleen käytettävissä tai jos ne on tarpeen päivittää (olimoi ne, jos heidän alkuperäistä lähdeään ei enää ole).

Nämä ovat joitain yleisimmistä syistä, miksi blogin panoksella on vaikeuksia esiintyä hakukoneissa hyvän putken jälkeen.Kuitenkin,On välttämätöntä, että blogin tärkeän analytiikan mittaamiseksi tarvittavat mukautukset ja työkalut ovat tarpeen, etenkin niin, että sinulla on aina asiaankuuluva tarjous lukijoillesi.Tiedätkö joOhjelmistomme?

Lopuksi suosittelemme, että ilmoitat blogiviestisi lähettämien painojen historian, toisin sanoen luomisen ja päivityksen päivämäärät.Siten annat kävijöidesi, kuinka uudet (ja asiaankuuluvat) ovat jakamasi tiedot.Suoritamme tämän käytännön tarjotaksemme sinulle viimeisimmät tiedot aiheesta.Voit tarkistaa sen, juuri kuvan alapuolella:

Las 14 características de los blogs más exitosos (19)

13. Ne jaetaan muilla alustoilla

Vaikka blogilla on oma tila ja joskus heillä on jo legioni seuraajista, jotka ovat tarkkaavaisia ​​päivityksilleen,On hyvä käytäntö jakaa viimeisin (ja myös suosituin tai asiaankuuluvin kontekstista riippuen) sosiaalisissa verkostoissa ja virallisissa kanavissasen tekijöistä, olivatpa ne yksityishenkilöitä tai yrityksiä.

Tämä osoittaa yleisölle, että blogin sisällön tuonnissa on ja on osa markkinointistrategiaa.Siksi se kannattaa käydä siinä, koska se tarjoaa arvoa asiakkaille, johtava yleisö yleensä.Esimerkki on Mapfre España, joka loi #MAPFrestores -blogin asiakkailleen lähettämään tarinoita, joissa vakuutuksenantaja auttoi heitä tarvittaessa sitä eniten.

Las 14 características de los blogs más exitosos (20)

KuvaMapFrestores

Joka kerta kun on uusi anekdootti, he jakavat sen Facebook -profiilissaan houkutellakseen käyttäjän liikennettä, jota he eivät vieläkään tunne tätä sivustoa:

Las 14 características de los blogs más exitosos (21)

Kuva@Mapfre.es

Siten ponnistelut, jotka voivat sisältää muita alustoja, kuten uutiskirje, joka saapui suoraan seuraajien sisäänkäynnille, lyhyet videot Instagramissa, tweettejä tai, jos tilaisuus annetaan, näyttävät näkyvän kutsutuna sisällönä toisessa blogissa, joka saapuu .

Lopuksi, älä unohda lisätä artikkeleihisi sosiaalisen median painikkeita tarjotaksesi mahdollisuuden jakaa sisältösi blogin parhaimmille promoottoreille: lukijoillesi.

14. He tekevät kommentteja tehokkaan hallinnan

Blogin kommenttien maltillisuustyö voi olla hieman hankala, mutta se on välttämätöntä.Jotkut sivuston tärkeimmistä turvallisuusuhista löytyvät kyseisestä osiosta, koska jotkut tilit, jotka levittävät roskapostia tai viruksia tai viruksia, käyttävät sitä haitallisten linkkien kuljettamiseen, jotka vaarantavat vierailijoiden tietokoneet tai jopa blogin hallinnon.

Tämä on yksi syy siihen, miksi jo tuntemasi blogin johtajat, kuten WordPress, antavat sinulle mahdollisuuden hyväksyä kommentit, ennen niiden julkaisemista on myös mahdollisuus aktiivisiin kokoonpanoihin, jotka pyytävät käyttäjiä rekisteröimään.Tällä tavoin varmistat, että se on laillinen viesti ja että ei ole temppu, jota ei vaadita käyttäjille tai haavoittuvuuksia tai että se ei riko rinnakkaiselon sääntöjä, koska peikkojen on yleistä ottaa huomioon Vihahäiriöiden jakamisen tilan etu tai riittävä sisältö.

Esimerkiksi Yorokobu pyytää joitain perustietoja lisätäksesi kommentteja lippuihisi:

Las 14 características de los blogs más exitosos (22)

Kuvaole iloinen

Terve kommenttiosasto antaa kävijöille luottamusta ja rohkaisee ihmisiä jakamaan omat huolenaiheensa.Tämä lisää lisäarvoa mihin tahansa blogiin mielipiteiden ja tiedon vaihdon ansiosta tekijöiden ja lukijoiden välillä.Muista kuitenkin, että voit myös sulkea kommentteja tietyissä merkinnöissä, varsinkin jos se on julkaisu, joka sisältää tietoja, joita ei voida päivittää (uutisina), mutta se tulisi ylläpitää tiedostossasi.

Nyt tiedät kaiken, mitä tarvitset onnistuneen blogin luomiseen.Olemme varmoja, että näillä ominaisuuksilla artikkeleillasi on näkemykset ja vastaukset.Katso vähitellen nämä toimet ja löydä, mikä on parasta artikkeleillesi ja mihin karakteerit lukijasi reagoivat paremmin.

Las 14 características de los blogs más exitosos (23)

Las 14 características de los blogs más exitosos (24)

Alun perin julkaistu 18. lokakuuta 2021 7:15:00, päivitetty 20. tammikuuta 2023

Aiheet:

Blogi

Menestyneimpien blogien 14 ominaispiirteet (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 6051

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.