Kuinka tietää ei-aktiivisen Telcel-sirun numero - Ifeelbook, tunnemme kirjat (2023)

Jos sinulla ei ole CURPia käsillä, voit lähettää sanan ALTA + Etunimi + Isän sukunimi + Äidin sukunimi + syntymäpäivä, kuukausi ja vuosi. Riippumatta siitä, mitä aktivointimenettelyä päätät käyttää, prosessi on yksinkertainen ja kestää vain muutaman minuutin, joten sinun ei pitäisi huolehtia siitä, että se on hidas prosessi. On tärkeää muistaa peruuttaa numeromme tilaus sovelluksissa, kuten WhatsApp tai Telegram...

Puhelimesi on oltava lukitsematon, jotta voit käyttää sitä, mutta sama tapahtuu puhelimellasi, jossa on Telcel SIM-kortti, joten sillä ei ole väliä, mistä saat. Muistan ostaneeni noin 75 Yhdysvaltain dollaria, jotta se toimitettiin etuovelleni, ja nyt ostohintaan sisältyy kaksi tai neljäsataa minuuttia puheaikaa. Muista, että kun olet lopettanut tämän prosessin, sirun aktivointi voi kestää jopa 1 tunnin, vaikka se on yleensä valmis muutamassa minuutissa. Suosittelemme ottamaan mukaan puhelimen, jossa aiot käyttää sirua, jotta työntekijä voi olla varma, että saat matkapuhelimeen sopivan sirun. Tämä johtuu siitä, että jos matkapuhelimesi ei ole uusi, se käyttää todennäköisesti erilaista sirumallia kuin uusimmissa malleissa. Sitten sinun on lähetettävä tekstiviesti, jossa on sana HIGH ja sen jälkeen CURP:n 18 numeroa numeroon 4848.

Tämä aktivointivaihtoehto on käyttää laitteesi tekstiviestisovellusta. Sinun tulee lähettää viesti numeroon 4848, jossa on sana ALTA, jota seuraa etu- ja toinen sukunimesi ja syntymäaikasi, jokainen sana erotettuna pisteellä. Jos käyttäjä on luotu viralliselle Telcel-verkkosivustolle, asiakas voi käyttää sitä ja katsoa sitä nähdäkseen siellä kaikki tilitiedot syöttämällä Telcel-linjansa numeron. Soita kännykästäsi toisen henkilön älykäs matkapuhelinryhmään, kannattaa mainita, että sen täytyy olla Telcel-numeroon. Tätä varten sinun on asetettava numero 033 ennen matkapuhelinnumeroa, johon aiot soittaa. Kuvittele, että peruutat numerosi ja unohdat, että sinun on myös peruutettava WhatsApp-tilisi tai ainakin liitettävä se uuteen matkapuhelinnumeroon.

sivuja

Kun suunnittelet matkaasi Meksikoon, tarkista, tarjoaako palveluntarjoajasi tämän suuren edun. Muista lukea käyttöehdot varmistaaksesi, että ymmärrät kansainvälisen palvelusi käyttämisen Meksikossa. Olennainen huomioitava seikka on se, että Telcel 4G Network on kattavin verkko koko maassa, joten se on epäilemättä erinomainen vaihtoehto, jos haluat matkustaa lakkaamatta.

Että numeron uusi omistaja voisi vastaanottaa viestimme. Jos sinun täytyy vastaanottaa ilmainen signaali ja nähdä saapuva puhelu tai vastaanottaa viesti, joka liittyy puhelimen sammutukseen tai tavoittamattomuuteen (jos SIM-korttia ei ole asetettu mihinkään puhelimeen), numero on todennäköisesti edelleen aktiivinen, ainakin saapuville puhelut. Jos kuitenkin näet virheilmoituksia (esim. Ei voida muodostaa yhteyttä valittuun verkkoon, Luvaton sisäänkirjautuminen, Kirjautumisvirhe tai vastaava), on hyvin mahdollista, että SIM-kortti on poistettu käytöstä. Jos näin tapahtuu, se tarkoittaa, että SIM-kortti on edelleen aktiivinen (tai ainakin käytössä vain saapuville puheluille) ja että sinulla on mahdollisuus pidentää sen vanhenemisaikaa ja/tai palauttaa se lataamalla uudelleen mahdolliset katkokset. Alla aion selittää kelvollisimmat tekniikat nähdäkseni, onko SIM edelleen aktiivinen ja tarvittaessa sitä voidaan käyttää uudelleen.

Soita tai laita viestiä saldon kera

Jos voit keskustella tai jos voit vastaanottaa puhelun, tämä tarkoittaa, että aktivointi on tehty oikein. Sirut on aktivoitava oston jälkeen, joten et voi vain laittaa niitä matkapuhelimeesi ja alkaa puhua välittömästi. Siksi olemme tehneet tämän opetusohjelman, jotta voimme selittää sinulle kuvaavalla tavalla, mitä sinun on tehtävä. Voit tehdä sen muutamassa minuutissa, koska se on todella yksinkertainen prosessi. Tämä on aivan normaalia, ja monet käyttäjät ovat kiinnostuneita siitä, koska Telcel on yksi Meksikon ja koko Latinalaisen Amerikan suurimmista ja tärkeimmistä matkapuhelinyhtiöistä.

Jos sinulla on prepaid-kortti, sinun tulee tietää, että sen alkuperäinen voimassaoloaika on 9 kuukautta sen aktivoinnista. Jos haluat käyttää paikallista SIM-korttia, sinun on avattava matkapuhelimesi lukitus. Käytä sääntöjämme puhelimen lukituksen avaamiseen ennen matkaa Meksikoon. Muista pitää matkapuhelin lentokonetilassa, kunnes sinulla on paikallinen SIM-kortti, jossa on suunnitelma verkkovierailumaksujen välttämiseksi. Kun suunnittelet matkaasi Meksikoon, tarkista, tarjoaako palveluntarjoajasi tämän suuren edun. Koska perimmäisenä tavoitteesi ei ole saada siirrettävyyspalvelua, huolehdit vain siitä, mikä sinua kiinnostaa, eli ymmärrät numerosi, jotta voit jättää seuraavan puhelun huomiotta.

Hyvä paikka tehdä tämä on teipattu lompakossa olevaan korttiin. ©2022 Plataformadeinformacion.com • Meksikon suurin tietoliittymä. Saat tämän jälkeen viestin, jossa on etsimäsi numero. Syötä puhelimesi ja syötä vastaanottajariville numero 7878. Jos olet Meksikon ulkopuolella ja sinun on soitettava maahan, sinun on valittava automaattinen kaukopuhelukoodi LADA (+52).

WhatsApp lopettaa passiivisen tilin 45 päivän jälkeen; Operaattoreilla on mahdollisuus määrittää numero uudelleen 30 päivän kuluttua

Tällä hetkellä meillä ei ole vaihtoehtoista tapaa tarkistaa, onko se aktiivinen laittamatta sitä laitteeseen. Vie SIM-korttisi valtuutettuun toimistoon tarkastettavaksi ja tarkista, onko linja aktiivinen tai jos se ei ole jo osoitettu toiselle asiakkaalle 246 päivän umpeutumisen vuoksi. Jos sinulla ei ole aavistustakaan, oletko ylittänyt 246 päivää linjan ollessa epäkunnossa, mutta se ei toimi, voit yrittää selvittää, onko Telcel-sirunumero epäaktiivinen.

Kansallista henkilötodistusta tai osoitetta ei vaadita, mutta varmuuden vuoksi ota se mukaasi sirua ostaessasi. Lataukset voidaan tehdä missä tahansa latauskorteilla tai suoralla latauksella antamalla puhelinnumero espanjaksi! Kun saldo on negatiivinen, Telcel tarjoaa kaksi vaihtoehtoa numerosi löytämiseen, vaikka sinulla ei olisikaan saldoa. Toisin kuin Yhdysvalloissa, suurin osa Meksikon matkapuhelinliittymistä on 82 prosenttia ennakkoon maksettuja. Voit hankkia prepaid-SIM-kortin, jota kutsutaan siruksi, mistä tahansa Meksikosta, suurilta operaattoreilta ja niiden myyntipisteistä alle 100 dollarilla, plus luottoa. Mobiililaitteen tai puhelimen datan varkaudesta.

Vahvistaaksesi Jazztel SIM-kortin sekä kävelyä että soittamista varten, sinun on otettava huomioon erilaiset tilanteet, joita todennäköisesti kohtaat. Kuitenkin, kun olet löytänyt SIM-numeron, jonka epäilet olevan poistettu käytöstä, kokeile "nimetä itsesi" ja kiinnitä huomiota puhelun tulokseen. Jos et enää muista puhelinnumeroa, voit lukea sen ostokuoresta tai hyvällä tuurilla Android/iOS-asetuksista. Tallennus tai tekninen pääsy on edellytys lailliselle aikomukselle tallentaa vaihtoehtoja, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt. Paikallisen SIM-kortin käyttäminen edellyttää, että älypuhelimesi lukitus on avattu.

Yrityksemme asiakaspalvelun puhelinnumeron kautta. Tämä järjestelmä antaa sinulle viitenumeron, johon voit verrata peruutuspyynnön päivämäärää. Tätä numeroa voi pyytää myös fyysisen tiedoston kautta. Käyttökelpoisella ketteryydellä toimiva Internet-palvelu on yksi suurimmista haasteistamme asuessamme Meksikossa. Monissa matkailuautopuistoissa, joissa yöpyimme, internet toimitetaan, mutta se on epäluotettava tai hidas. Joten jos linjasi ei ollut toiminnassa vain alle 246 päivää, voit kokeilla jotakin seuraavista tavoista ymmärtääksesi Telcel-puhelinnumerosi.

Nyt kokeilimme simejä aiemmin, ja he kertoivat meille, että meidän piti mennä paikalliseen Telcel-asiakaspalveluun passillamme saadaksemme sim-aktivoidun. Puhun sujuvasti espanjaa ja tiesin, että kaikkia tietoja ei tarvinnut antaa, joten onnistuin soittamaan heille ja pyytämään heitä aktivoimaan numeron. SIM-kortit tai sirut kuuluvat älypuhelimien olennaisiin osiin. Operaattori voi myös peruuttaa puhelinnumeron, joka ei ole toiminut pitkään aikaan.

Kuinka ymmärtää ei-aktiivisen Telcel-sirun lukumäärä

He pitävät puhelinmuistiinpanojamme palvelimellaan. Kun haluat ottaa yhteyttä johonkin, voi tapahtua, että hänen puhelin ei toimi tai joku muu vastaa sinulle. Opetamme sinua tarkistamaan, onko numeron tilaus peruutettu. Nämä olisivat parhaat tavat määrittää, onko SIM-kortti tällä hetkellä aktiivinen vai voidaanko se aktivoida.

Tämä artikkeliteksti sisältää Telcel-puhelimesi numeron. Itse asiassa et voi aktivoida vanhaa SIM-korttia uudelleen, jos toisella sirulla on "siirretty" numero (esimerkiksi operaattorin vaihtamiseksi, vaihtamiseksi vian, varkauden tai katoamisen vuoksi). 4G- tai 4.5G LTE-sirun aktivointiprosessi voi olla sama kuin minkä tahansa muun sirun aktivointiprosessi, joten mikä tahansa aiemmin mainituista menetelmistä voi olla hyödyllinen sinulle. Ei ole epäilystäkään siitä, että ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on hankkia siru valtuutetusta Telcel-keskuksesta.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated: 04/12/2023

Views: 6127

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.