6 beste VPN's voor Samsung Smart TV in 2021 [Setup Guide] (2024)

De beste VPN voor Samsung Smart TV in Nederland Laat je toe om de geografische beperkingen op populaire streaming sites te omzeilen Netflix, HBO Max, Disney+ is een streamingdienst van Disney met films, series, documentaires en meer. En meer door Je IP-adres wijzigen in Nederland en locatie waar de service beschikbaar is.

Ben je nieuwsgierig om te weten of je Kan ik een VPN op een Samsung Smart TV zetten? Ja. Een VPN kan eenvoudig worden toegevoegd aan uw Samsung Smart TV via de Google Play Store of rechtstreeks worden geïnstalleerd op de. router, wat ook een haalbare optie is en geen speciale vaardigheden vereist om te implementeren.

Echter, je moet een kiezen. Premium VPN Dat biedt een Smart DNS-functie of kan gemakkelijk worden geconfigureerd op uw router. Dat komt omdat Samsung-tv’s draaien op Tizen OS Een besturingssysteem dat geen native ondersteuning biedt voor VPN-apps.

Daarom hebben wij het voor u gemakkelijk gemaakt door het te testen. 50+ VPN’s Om de beste Samsung Smart TV VPN te vinden uit de 5 opties die we hebben. ExpressVPN Het neemt de leiding als het een gespecialiseerde router-app en een ingebouwde aanbiedt. MediaStreamer (Slimme DNS) Laten we dieper graven om ze verder te verkennen.

De beste VPN voor Samsung Smart TV in Nederland Snelle Overzicht

Hier is een snelle overzicht van de beste VPN voor Samsung Smart TV getest in 2023:

  1. ExpressVPN Best Samsung Smart TV VPN vertalen:Biedt een MediaStreamer-functie voor apparaten zonder VPN-ondersteuning en een gespecialiseerde router-app met uitstekende deblokkeringsmogelijkheden en supersnelle snelheden.
  2. Surfshark Kostenbesparend VPN voor Samsung Smart TV:Stelt gebruikers in staat om al hun favoriete streamingcontent te genieten op de Smart TV tegen een betaalbare kosten. EUR 1.85/mo (US$ 1.99/mo) .
  3. NordVPN Beveilig VPN voor Samsung Smart TV Houdt gebruikers veilig en onbekend terwijl ze streamen op geo-beperkte platforms op uw Samsung Smart TV.
  4. CyberGhost Gebruiksvriendelijke VPN voor Samsung Smart TV Biedt een Smart DNS-functie en een eenvoudige handmatige configuratie op routers voor zowel beginnende als gevorderde VPN-gebruikers.
  5. Privé Internet Toegang Groot server netwerk voor Samsung Smart TV Biedt een rijk netwerk van 35000 + servers zodat gebruikers geen trage snelheden of serveroverbelasting ervaren tijdens het streamen.

Kiesmethode voor het selecteren van een VPN voor Samsung Smart TV | Veelgestelde vragen

Krijg ExpressVPN voor Samsung Smart TV 30- Dag geld-terug-garantie

Waarom heb ik een VPN nodig voor mijn Samsung Smart TV in Nederland?

Je hebt een VPN nodig om geografisch geblokkeerde streamingdiensten op je Samsung Smart TV te deblokkeren. Geniet van de inhoud tot het uiterste.

Aangezien Samsung gebruik maakt van Tizen OS In plaats van het veel veelzijdiger Android OS voor zijn Smart TVs, kun je geen VPN direct installeren omdat het geen native VPN-apps ondersteunt. Dus je kunt een VPN op je router installeren of gebruik maken van de Smart DNS-functie om geografische beperkingen op je Samsung Smart TV te omzeilen.

Netflix, Hulu en Amazon Prime bieden een breed scala aan films en tv-programma’s aan die je kunt streamen. Hulu, HBO Nu EnDisney Plus is een streamingdienst van Disney met films, series, documentaires en meer. zijn beperkt tot specifieke gebieden. Netflix En and andere vergelijkbare diensten passen hun inhoud aan aan specifieke regio’s aan.

Verbinding maken met een VPN stelt je in staat om Geo-restricties omzeilen En zodra je verbonden bent met de VPN doet het alsof je binnen de toegestane regio bent. Daardoor krijg je gemakkelijk toegang tot je favoriete streamingplatform en kun je content bekijken op een groot scherm.

5 Beste VPN’s voor Samsung Smart TV in 2023

Om je te helpen bij het kiezen van de beste VPN voor Samsung Smart TV in Nederland We hebben verschillende getest Goedkope VPN’s in Nederland Blijven op de factoren zoals Prijs, Veiligheid, Protocols, Servers Logbeleid etc. Na uitgebreid testen hebben we deze lijst met 5 providers samengesteld die bewezen hebben goed te zijn in het deblokkeren en streamen:

1. ExpressVPN Best Samsung Smart TV VPN in Nederland

6 beste VPN's voor Samsung Smart TV in 2021 [Setup Guide] (1)

Belangrijkste kenmerken:

  • 3000 Servers in 105 Landen, waaronder de meeste servers in 15 Amerikaanse steden.
  • MediaStreamer: Ja
  • Snelheden die schitteren op een 100 Mbps basisverbinding
  • Onbeperkte bandbreedte voor UHD-streaming
  • Deblokkeert Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime Video, enz.
  • De beste prijs EUR 6.21/mo (US$ 6.67/mo) - Grab 3 Free Months + 49% OFF 12-Month Plan
  • Compatibel om te werken met Mac, Windows, Android, Linux en iOS.

ExpressVPN Is De b Est. Samsung Smart TV VPN biedt 3000 Servers in 105 Landen Met welke je kunt Verander de Netflix-regio in Nederland En ExpressVPN is de beste VPN voor het deblokkeren van platforms, waaronder meer dan 16 verschillende bibliotheken zonder problemen. HBO Max in Nederland Hulu, Amazon Prime in Nederland en, en Disney+Gebruik maken van Nieuwe York Server ExpressVPN is een toonaangevende VPN-serviceprovider met een wereldwijd netwerk van meer dan 3000 servers in 94 landen.

Terwijl je aan het testen bent, We hebben tonnen aan inhoud ontgrendeld zonder enige vertragingen. We hebben uitgevoerd ExpressVPN’s snelheidstest op één van de zijne Nederland servers en de VPN leverde een downloadsnelheid van 92,26 Mbps En en uploadsnelheid van 89,45 Mbps Op een 100 Mbps-verbinding. ExpressVPN ondersteunt tot 05 gelijktijdige verbindingen. Het biedt ook VPN-servers zelfs in Mexico en zo is het ook. De beste VPN voor Mexico Nederland.

6 beste VPN's voor Samsung Smart TV in 2021 [Setup Guide] (2)

ExpressVPN Het is onze topkeuze vanwege zijn MediaStreame Met deze functie kun je gemakkelijk de VPN configureren op apparaten die hebben. Geen VPN-ondersteuning inclusief Samsung Smart TVs. Echter, houd er rekening mee dat MediaStreamer alleen geografisch beperkte diensten beschikbaar maakt zonder uw verkeer te versleutelen. Al deze functies samen maken ExpressVPN niet alleen de beste VPN voor Samsung Smart TV, maar ook de beste. De beste VPN voor Apple TV in NederlandLG Smart TV in Nederland Beide.

ExpressVPN’s Doden schakelaar, Split tunneling, 256-bit AES-encryptie, DNS-lekpreventie En andere beveiligingsfuncties houden je online veilig. Om de veiligheid te verhogen en de interacties te versnellen, Lichtwegprotocol Wordt gebruikt.

De beste VPN heeft gespecialiseerde apps voor alle belangrijke platforms, waaronder macOS iOS Windows en Android ExpressVPN ondersteunt ook een breed scala aan apparaten. variëteit van routers Het kan handmatig worden geconfigureerd. Zijn enorme server netwerk is het beste om te ondersteunen. Meerdere apparaten in Nederland inclusief Samsung Smart TVs Vuurstok Wij hebben zelfs Kodi op ExpressVpn gratis proefversie ingesteld, dus je kunt het ook als een goede overwegen Gratis VPN voor Kodi in Nederland.

Gebruikers kunnen op elk moment contact opnemen met het live chat-ondersteuningsteam van ExpressVPN. Een abonnement op ExpressVPN EUR 6.21/mo (US$ 6.67/mo) - Grab 3 Free Months + 49% OFF 12-Month Plan, Komt met een 30-dagen geld-terug-garantie samen met een gratis proefperiode.

Lees onze ExpressVPN-recensie Nederland En verken zijn functies in detail.

Pros

  • MediaStreamer-functie voor eenvoudige configuratie op Samsung Smart TVs
  • Snelle snelheden
  • Geen-logboek beleid
  • 24/7 live chat ondersteuning
  • Biedt een gewijd router-app en zijn aangepaste firmware.

Cons

  • Biedt geen aanpasbare functies.
  • Duurder dan concurrenten.

Krijg ExpressVPN voor Samsung Smart TV

2. Surfshark – Budgetvriendelijke VPN voor Samsung Smart TV

6 beste VPN's voor Samsung Smart TV in 2021 [Setup Guide] (3)

Belangrijkste kenmerken:

  • 3200 Servers in 100 Landen, waaronder 600+ servers in 25 Amerikaanse steden
  • Onbeperkte bandbreedte
  • Geld-terug-garantie: 30-dagen
  • 256-bit AES-encryptie
  • Live Chat Ondersteuning: Ja
  • Gratis proefperiode: 7 dagen voor mobiel
  • De beste prijs EUR 1.85/mo (US$ 1.99/mo) (Christmas Deal: Grab 4 Months Free + 82% OFF 2-Year Plan)
  • Compatibel met Windows, Mac, Linux, Android en iOS

.

Surfshark is bekend om super betaalbaar te zijn. Het VPN plaatst het op de tweede plek in onze lijst met beste VPN’s voor Samsung Smart TVs. Met deze VPN kun je genieten van het deblokkeren van veel streamingplatforms met zijn efficiënte deblokkeerfuncties tegen de kosten van slechts EUR 1.85/mo (US$ 1.99/mo) (Christmas Deal: Grab 4 Months Free + 82% OFF 2-Year Plan).

Surfshark biedt aan 3200 Servers in 100 landen en misschien is het een van de Snelste VPN-diensten in Nederland Je kunt Surfshark krijgen voor je Samsung Smart TV. onbeperkt gelijktijdige apparaten Verbinding.

Het doet het echt goed als het gaat om het deblokkeren van geografisch beperkte inhoud. Met Surfsharks Dallas Server, We hebben verschillende Netflix-bibliotheken gedeblokkeerd. (inclusief VS, VK en CA) Disney+ Tijd voor de show Hulu, Tubi TV en, en YouTube TV Op onze Samsung Smart TV.

Tijdens het testen, We vonden Surfshark om geweldige verbindingssnelheden te bieden voor een vloeiende streamingervaring. Wanneer wij Ik heb de snelheden van Surfshark getest in Nederland Na het verbinden met de Dallas server op onze 100 Mbps verbinding, kregen we een download snelheid van 81,32 Mbps en een uploadsnelheid van 76,12 Mbps.

6 beste VPN's voor Samsung Smart TV in 2021 [Setup Guide] (4)

Surfshark biedt een robuuste beveiliging die gebruikers helpt veilig te blijven tijdens het streamen. Samen met de Militaire AES 256-bits encryptie Het biedt ook een Dodemansknop, Whitelister, MultiHop en, en SchoonWeb.

Surfshark biedt software die op een breed scala aan platformen draait, waaronder Windows, Android, iOS, macOS En om een compatibele router te gebruiken, is handmatige configuratie nodig.

U kunt op elk moment contact opnemen met de technische service-medewerkers door gebruik te maken van Live chat Optie. Surfshark is te krijgen voor slechts EUR1.85/mo (US$ 1.99/mo) (Christmas Deal: Grab 4 Months Free + 82% OFF 2-Year Plan) Voor het aanmelden voor een premium service, kun je eerst een test uitvoeren. Gratis proefperiode Elk plan komt met een. 30-dagen geld-terug-garantie.

Lees de Surfshark-recensie Nederland En verken zijn functies in detail.

Pros

  • Een solide optie voor streaming.
  • Snelle snelheden
  • Gemakkelijke routerconfiguratie
  • Heeft geen verbindingslimieten
  • Grote netwerk

Krijg Surfshark voor Samsung Smart TV 30-dagen geld-terug-garantie

3. NordVPN – Veilige VPN voor Samsung Smart TV in Nederland

6 beste VPN's voor Samsung Smart TV in 2021 [Setup Guide] (5)

Belangrijkste kenmerken:

  • 6000 Servers in 60 Landen, waaronder 1970+ servers in 15 Amerikaanse steden.
  • Ui-op VPN en Dubbele VPN
  • Gelijktijdige verbindingen: 6 apparaten
  • Onbeperkte bandbreedte voor Ultra HD-streaming
  • SmartPlay voor streaming
  • De beste prijs EUR 2.78/mo (US$ 2.99/mo) (Exclusive Christmas Deal: Grab 3 Months Extra + 69% OFF 2-Year Plan)
  • Compatibel met Windows, Mac, Linux, Android, iOS

NordVPN Is de veiligste optie voor Samsung Smart TV. Dit is de beste optie om te gebruiken in restrictieve landen vanwege de sterke beveiligings- en privacyfuncties. Het biedt meer dan 6000 Servers in 60 landen Het maakt het extreem betrouwbaar voor het deblokkeren van geografisch geblokkeerde inhoud.

Met NordVPN’s gebruiken Nieuw-York Server # 5337 Wij genoten van het kijken. Netflix met NordVPN in Nederland HBO Max, Netflix, Hulu, AMC En meer op je Samsung Smart TV. NordVPN is geweldig om te verbinden. 05 gelijktijdige apparaten Op een gegeven moment.

Terwijl je de VPN test, We konden exclusieve inhoud streamen vanuit verschillende streamingplatforms in 1080p. Dus, wij getest NordVPN’s snelheden in Nederland Het gebruiken van de zijne Nieuw-York server # 5339 op onze 100 Mbps verbinding en de VPN leverde een downloadsnelheid van 83.82 Mbps en een uploadsnelheid van 44.64 Mbps.

6 beste VPN's voor Samsung Smart TV in 2021 [Setup Guide] (6)

NordVPN maakt gebruik van obfuscatietechnologie Het is ontworpen om je te helpen toegang te krijgen tot geo-geblokkeerde streamingdiensten in Nederland Zoals Caracol TV inNederland Het vermomt je VPN-verkeer als normaal internetverkeer om VPN-blokkades te omzeilen. Je krijgt ook meerdere andere beveiligingsfuncties, waaronder Uien over VPN, Dubbele VPN, AES 256-bits encryptie en twee kill switches Om veilig te blijven.

NordVPN biedt een streaming-geoptimaliseerd aan. Slimme DNS Een functie genaamd SmartPlay Dit kenmerk is ingebouwd in NordVPN en vereist geen extra configuratie. Daarom kunt u met deze functie NordVPN configureren op uw Samsung Smart TV en genieten van streaming zonder problemen.

NordVPN biedt een gespecialiseerde app voor elk belangrijk besturingssysteem, waaronder Windows, Linux, Mac, Android en iOS Het is een van de beste VPN’s voor apparaten zoals Amazon Kindle Fire Tablet in Nederland, Kodi, Roku en Firestick NordVPN is compatibel met een uitgebreide dekking. Stel instructies op voor 29 verschillende modellen van routers.

Je kunt altijd een gebruiken. Technische ondersteuningssysteem via live chat of e-mail 24/7 NordVPN abonnementsprijzen zijn zeer betaalbaar, gezien het aantal functies dat het biedt. Je kunt het al krijgen voor zo laag als EUR 2.78/mo (US$ 2.99/mo) (Exclusive Christmas Deal: Grab 3 Months Extra + 69% OFF 2-Year Plan) samen met een 30-dagen geld-terug-garantie en een gratis proefperiode.

Lees de NordVPN-recensie Nederland En verken zijn functies in detail.

Pros

  • Biedt vooraf geconfigureerde routers aan en staat handmatige configuratie toe
  • Servers staan ​​HD-kwaliteit streaming toe
  • Compromitteert geen privacy en veiligheid
  • 27/7 live chat ondersteuning
  • Obfuscation technologie

Cons

  • De bureaublad-app is een beetje traag

Krijg NordVPN voor Samsung Smart TV 30-dagen geld-terug-garantie

4. CyberGhost – Gebruiksvriendelijke VPN voor Samsung Smart TV in Nederland

6 beste VPN's voor Samsung Smart TV in 2021 [Setup Guide] (7)

Belangrijkste kenmerken:

  • 11651 Servers in 100 Landen, waaronder 1386 servers in 11 Amerikaanse steden
  • Slimme DNS: Ja
  • Ondersteunt 07 gelijktijdige verbindingen
  • Onbeperkte bandbreedte voor Ultra HD-streaming
  • De beste prijs EUR1.96/mo (US$ 2.11/mo)
  • Compatibel met Windows, Mac, Linux, Android, iOS

CyberGhost is een VPN-dienst die uw online privacy en veiligheid beschermt. Het is de meest gebruiksvriendelijke VPN voor Samsung Smart TV. Dat is super makkelijk te gebruiken en een geweldige keuze voor gebruikers die nieuw zijn met VPN’s. Het biedt 11651 Servers in 100 landen

CyberGhost biedt een Gewijd modus voor streaming Het kan je helpen om inhoud in HD-kwaliteit te streamen zonder in te boeten aan snelheid. Het biedt gewijde New York-servers voor verschillende streaming sites zoals Hulu, Amazon Prime US. Hotstar in Nederland Netflix Comedy Central en, en FXNOW in Nederland CyberGhost verbindt 07 apparaten tegelijk.

Voor het testen, We verbonden ons met de toegewijde server van CyberGhost en kregen een bufferloze streamingervaring op het platform. Wanneer we getest de snelheden van Cyberghost in Nederland Op onze 100 Mbps verbinding kregen we een download snelheid van 75.47 Mbps en een uploadsnelheid van 69.34 Mbps.

6 beste VPN's voor Samsung Smart TV in 2021 [Setup Guide] (8)

Met CyberGhost’s Smart DNS-service, kun je toegang krijgen tot geo-geblokkeerde inhoud op Samsung Smart TV. Sommige van CyberGhost’s vele sterke beveiligingsfuncties zijn onder andere 256-bits AES-encryptie, automatische Wi-Fi-beveiliging, een Kill Switch en DNS-lekbescherming.

Je kunt HD-video’s zonder enige haperingen bekijken door te verbinden met geoptimaliseerde streaming servers. Er zijn gespecialiseerde secties binnen de software voor het verbinden met. gaming, streamen, torrenten en NoSpy servers.

CyberGhost biedt gebruiksvriendelijke software voor verschillende platforms, waaronder Mac, iOS, Windows en Android. Na het installeren van CyberGhost VPN op je router, kun je het ook gebruiken om je Samsung smart TV aan de VPN te verbinden.

Tot slot is CyberGhost zeer redelijk geprijsd. Het kost slechts EUR 1.89/mo (US$ 2.03/mo) (Get 4 Months Extra + Save 84% on 2-year plan) en komt met een 45-dagen geld-terug-garantie samen met een Cyberghost gratis proefperiode in Nederland.

Lees de CyberGhost-recensie in Nederland En verken zijn functies in detail.

Pros

  • Servers zijn snel voor het ontgrendelen van streamingdiensten.
  • Kan direct op je router geconfigureerd worden
  • Houdt je streamingactiviteiten veilig

Cons

  • Werkt niet in China en VAE

Krijg Cyberghost voor Samsung Smart TV 30-dagen geld-terug-garantie

5. Privé Internet Toegang Groot server netwerk voor Samsung Smart TV in Nederland

6 beste VPN's voor Samsung Smart TV in 2021 [Setup Guide] (9)

Belangrijkste kenmerken:

  • 35000 Servers in 84 Landen, waaronder servers in alle 50 staten van de VS
  • Slimme DNS: Ja
  • Ondersteunt 10 gelijktijdige verbindingen
  • Onbeperkte bandbreedte voor Ultra HD-streaming
  • De beste prijs EUR1.96/mo (US$ 2.11/mo)
  • Compatibel met Windows, Mac, Linux, Android, iOS

PIA Biedt een enorm netwerk van 35000 + Servers in 84 Landen voor het deblokkeren van geografisch beperkte inhoud op Samsung Smart TVs. Bovendien biedt het betrouwbare snelheden, een server netwerk en stabiele verbindingen.

PIA biedt onbeperkte bandbreedte en toegewijde servers om streamingplatforms te deblokkeren. We hebben gebruik gemaakt van De New York server van PIA Om streamingplatforms te deblokkeren Netflix, Hulu, HBO Max, NBC, Peaco*ck TV U kunt TVNL bereiken met een en meer Mexico IP-adres.

Wanneer getest, We konden gemakkelijk de robuuste Amerikaanse bibliotheek van Amazon Prime zonder vertragingen deblokkeren. Wanneer getestet de snelheden van PIA Op zijn Amerikaanse server leverde de VPN een downloadsnelheid van 65.78 Mbps en een uploadsnelheid van 57.16 Mbps Op een 100 Mbps verbinding.

6 beste VPN's voor Samsung Smart TV in 2021 [Setup Guide] (10)

Wat betreft beveiliging biedt PIA meerdere premium functies, waaronder Split tunneling, automatische kill switch en, en AES 256-bits versleuteling. Met de VPN krijg je ook ondersteuning voor het doorsturen van poorten.

De werking van PIA ondersteunt Geen probleem. Naamgeving en Torrenten in Nederland. Het werkt met Routers en apparaten hardlopen Windows, iOS, Android en macOS Wanneer het gaat om gelijktijdige verbindingen, PIA VPN staat maximaal 10 toe.

PIA’s leven Chatondersteuning Het is 24 uur per dag beschikbaar. Met prijzen zo goedkoop als EUR1.96/mo (US$ 2.11/mo) PIA is een uitstekende VPN met veel nuttige functies, een gratis proefperiode van zeven dagen en een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Lees de PIA VPN-review in Nederland En verken zijn functies in detail.

Pros

  • Biedt handmatige configuratie voor routers
  • Duizenden servers wereldwijd
  • Vertrouwbare streaming snelheden

Cons

  • Werkt niet in China
  • Kan een paar streamingplatformen niet deblokkeren

Krijg PIA voor Samsung Smart TV 30-dagen geld-terug-garantie

Methode: Hoe kies je de beste VPN voor Samsung Smart TV in Nederland

De volgende zes factoren zijn belangrijk bij het kiezen van de beste VPN voor Samsung Smart TV in Nederland:

  • Snelle snelheden Een VPN moet snelle snelheden bieden om u te helpen content in HD en 4K te streamen.
  • Vermogen om streaming sites te deblokkeren Een VPN moet krachtige functies bieden om je toegang te geven tot Netflix, Hulu, Disney+ en meer.
  • Groot server netwerk Een VPN moet minstens 1000+ servers aanbieden in alle belangrijke delen van de wereld.
  • Smart TV-apps Aangezien je geen VPN-app kan downloaden op je Samsung Smart TV, moet een VPN Smart DNS aanbieden of de mogelijkheid bieden om op een router te worden ingesteld.
  • Beveiliging Een VPN moet gebruikers beveiligen tijdens het streamen door verschillende functies aan te bieden, waaronder AES 256-bit encryptie en een kill switch.

Snelle vergelijkings tabel voor Samsung Smart TV in Nederland

VPN’s
Samsung TV-ranglijst12345
StreamingsitesNetflix, Hulu, HBO Max en meerNetflix, BBC iPlayer, Hulu en meerNetflix, Paramount+, Crunchyroll en meerBBC iPlayer, HBO Max, Hulu en meerNetflix, Amazon Prime, HBO Max en meer
Ondersteunde apparatenWindows, Mac, Android, Linux, iOS, Routers, Smart TVsWindows, Mac, Android, iOS, LinuxWindows, Mac, iOS, Android, LinuxWindows, Mac, iOS, Android, LinuxWindows, Mac, Linux, iOS, Android
Gelijktijdige verbindingen5Onbeperkt6710
Downloadsnelheid87,78 Mbps81,32 Mbps83,82 Mbps74,47 Mbps65,78 Mbps
Beste DealEUR 6.21/mo (US$ 6.67/mo) EUR 1.85/mo (US$ 1.99/mo) EUR 4.55/mo (US$ 4.89/mo) EUR 2.78/mo (US$ 2.99/mo) EUR 1.96/mo (US$ 2.11/mo)

Hoe een VPN instellen op een Samsung Smart TV in Nederland

Aangezien er geen gespecialiseerde Samsung TV VPN-app is en Samsung Smart TVs je niet toestaan ​​om VPN-apps direct op het apparaat te downloaden, kun je de volgende vier methoden gebruiken om een ​​VPN op je Smart TV te krijgen:

  • Stel een VPN in met DD-WRT routers
  • Stel een VPN in met behulp van een Android.
  • Stel een Smart DNS in op een Samsung Smart TV.
  • Stel een VPN op met behulp van je PC/laptop.

Samsung Smart TV VPN-instelling voor DD-WRT-routers in Nederland

Naar onze mening is de eenvoudigste methode om een VPN te gebruiken op een Samsung Smart TV via routers. Zodra je een VPN hebt geconfigureerd, hebben alle routerapparaten een VPN-verbinding.

Hieronder volgt de VPN-instelling van Samsung TV voor DD-WRT-routers en het besturingssysteem Tizen:

  1. Eerst, downloaden OpenVPN Configuratiebestanden Van elke VPN-provider.
  2. Ga naar je Routerinstellingen Door het intypen 192.168.1.1 Vertaal en definieer niet de volgende tekst van Engels naar Nederlands: 192.168.0.1 in je browser.
  3. Klik vervolgens op de Diensten Klik op de tab. VPN Sub-tabblad.
  4. Volgende, activeer de “Start OpenVPN-client” Optie.
  5. Nu, in het OpenVPN Configuratiepaneel, begin door de aangepaste VPN-instellingen in te voeren zoals hieronder vermeld:
    • IP-server
    • Poortadres: Voer in Poortadres Geleverd door uw VPN-provider.
    • Tunnelapparaat Klik op het tunnelapparaat. “TUN-optie”.
    • Protocol Tunnel: Kies de
    • Encryptie Cipher: Kies de encryptiecipher AES.
    • Hash-algoritme: Kies de hash-algoritme SHA256.
    • Geavanceerde Opties: Kies de geavanceerde opties Ingeschakeld.
    • TLS-cipher Laat TLS-cipher zoals het is Niet gecontroleerd.
    • LZO-compressie Kies LZO compressie om Aanpassend.
    • Niet-aflatende Kies de NAT als Uitschakelen.
    • Firewallschadebescherming Kies firewallbescherming ingeschakeld.
    • Adres IP: Verlaat het IP-adres Dit veld is leeg.
    • Subnetmasker Verlaat het subnetmasker Dit veld is leeg.
    • Tunnel MTU-instelling: Kies de tunnel MTU-instelling als 1500.
    • UDP Fragment: Selecteer het UDP-fragment als 1450.
    • UDP-tunnel MSS-Fix: Kies de tunnel UDP MSS-Fix als Inschakelen.
    • Serotypeverificatie Zorg ervoor dat het is Aangevinkt.

Let op! De installatie van een VPN-router hangt af van je router en verschilt van een VPN-provider naar de andere. Als dit installatieproces niet werkte in jouw geval, kun je onze blog lezen over het. Beste router VPN’s in Nederland Als je een wilt installeren VPN op routers met DD-WRT firmware in Nederland.

Samsung Smart TV VPN-instelling via Android in Nederland

Een VPN instellen op een Samsung Smart TV met Android OS via een extra apparaat is heel eenvoudig. Je kunt Installeer een VPN direct vanuit de Google Play Store op je Samsung Smart TV.

Hier is hoe je het zelf kunt doen:

  1. Open Google Play Store Op je Samsung Smart TV.
  2. Zoeken naar Een betrouwbare VPN De beste service. VPN voor Samsung Smart TV in Nederland Is ExpressVPN.
  3. Download en installeer de VPN-app voor Samsung Smart TV.
  4. Log in op de Samsung Smart TV VPN Gebruik je accountgegevens.
  5. Verbind met je Gewenste server En begin met streamen.

Let op: Een VPN-app installeren op een Samsung Smart TV kan gemakkelijk worden gedaan via de Google Play Store. Maar je hebt extra hardware nodig die Android OS kan draaien om apps op Samsung Smart TV te kunnen sideloaden.

Hoe Smart DNS instellen op Samsung TV in Nederland?

Hieronder staan de stappen om Smart DNS in te stellen op een Samsung TV.

Smart DNS is een andere technologie die op een manier werkt die op sommige manieren vergelijkbaar is met proxies en VPN’s. Het kan effectief beperkte sites omzeilen zonder veel moeite.

Echter, het versleutelt geen gebruikersverkeer, wat veel minder veilig is dan VPN-diensten De gebrek aan encryptie maakt Smart DNS-diensten sneller ten koste van het verminderen van de beveiliging. Als beveiliging dus niet uw prioriteit is en snelle streams wat u nastreeft, kan Smart DNS de juiste keuze zijn.

Laten we duiken in de stappen voor het instellen van Smart DNS op je Samsung TV:

  1. Ga naar menu Op de afstandsbediening van je Smart TV.
  2. Navigeer naar Netwerk Kies Netwerkstatus.
  3. Kies IP-instellingen.
  4. Open DNS-instellingen En selecteren ‘Handmatig invoeren.’
  5. Voer in DNS-adres Voorzien door uw Smart DNS-service.
  6. Druk op de OK knop.
  7. Nu, Herstart je Smart TV Zodra de verbindings test is voltooid.

Deze stappen kunnen worden gebruikt voor het instellen van ExpressVPN Smart DNS of NordVPN Smart DNS op Samsung Smart TV-apparaten. Het is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw Samsung Smart TV compatibel is met de streamingdiensten die u wilt gebruiken. Voorbeeld, Als je Amerikaanse kanalen zoals HBO of Netflix wilt streamen, moet je de regio van je tv wijzigen naar de VS in Nederland.

Samsung Smart TV VPN-instelling via PC of laptop in Nederland

Je kunt een VPN op een Samsung Smart TV instellen door je internetverbinding van je pc of laptop te delen. Je moet de internetverbinding van je pc delen met je Smart TV.

  1. Ga naar Het spijt me Verander adapterinstellingen.
  2. Nu, vind de Kraanadapter Verbonden met je VPN-provider.
  3. Klik er met de rechtermuisknop op en spring erin Eigenschappen.
  4. Klik dan op de Deel Tabblad.
  5. Laat andere netwerkgebruikers verbinding maken via de internetverbinding van deze computer.
  6. Nu klikken op de aflopend Menu > Kies Ethernet De verbinding die je net hebt geconfigureerd.
  7. Eindelijk Herstart je PC om de installatie te voltooien en deze verbinding te gebruiken op je Samsung Smart TV.

Let op: Wij hebben het volgende proces getest met ExpressVPN, Het werkte als toverkracht.

Probeer ExpressVPN 30 dagen risicovrij Aanbevolen voor Smart TV

Kan ik een gratis VPN gebruiken voor Samsung Smart TV in Nederland?

Ja, je kunt het beste gebruiken. Gratis VPN voor Android in Nederland Samsung Smart TV, maar niet alleen daarvoor, je kunt het ook gebruiken voor. gamen in Nederland En wij raden het gebruik van een gratis VPN niet aan, omdat geen enkele gratis VPN een Smart DNS-functie of een eenvoudige routerconfiguratie biedt die u op uw Samsung TV kunt gebruiken. Bovendien beperken ze hun service door een beperkt aantal servers aan te bieden. weinig servers en beperkte datalimiet Met deze kun je slechts een paar uur goed streamen.

Bovendien, een gratis VPN voor Samsung Smart TV Komt geleverd met trackers van derden Dat bombarderen vervelende advertenties. Ook blijft de privacy zorg hoog, aangezien Gratis provider kan je browsen geschiedenis verkopen aan adverteerders.

Al met al, je zult veel compromissen moeten sluiten. Maar als je nog steeds geïnteresseerd bent in het proberen van een gratis optie, dan de absolute B Het is. Gratis VPN voor Samsung Smart TV in Nederland ProtonVPN is Dit VPN-service met de focus op beveiliging heeft de beste privacyfuncties wat betreft gratis opties. Zijn AES 256-bits encryptie, beveiligde protocollen, geen-logging beleid en perfecte forward secrecy houden uw verbinding veilig.

VPN’s om te vermijden bij het toegang krijgen tot Samsung Smart TV?

De kwaliteit en beveiliging van gratis VPN’s zijn beide ondermaats. In vergelijking met hun gratis tegenhangers zijn betaalde VPN’s slechter als ze worden gebruikt met Samsung Smart TV, omdat ze een maandelijks bedrag in rekening brengen zonder voldoende service te bieden.

Hallo VPN

Echter, aangezien Hola verkoopt Gebruikersactiviteitinformatie Streamen van content terwijl je de service gebruikt, kan je gegevens in gevaar brengen. Je kunt het goedkoop krijgen, maar het zal je blootstellen. Volledige internetbestaan, inclusief uw adres, telefoonnummer en creditcardgegevens.

Onder VPN-diensten, Het heeft een verschrikkelijke reputatie. en het gebruiken ervan zet je veiligheid op het spel Zonder enige voordelen te leveren. Daarom moet je deze service ten alle kosten vermijden.

Als je meer wilt weten over Hallo VPN review in Nederland Leest u een uitgebreide recensie.

Hoxx VPN:

De beveiliging van Hoxx VPN is zwaar bekritiseerd. Deze Virtual Private Network heeft een aantal problemen, zoals Slechte verbindingen, compatibiliteitsproblemen met Samsung Smart TV en andere apparaten en een gebrek aan vertrouwelijkheid.

Deze VPN maakt indrukwekkende claims over zijn snelheid, maar levert ze zelden. Zelfs geen moeite doen zou productief zijn.

Een diepgaande beoordeling van Hoxx VPN in Nederland Kan hier gevonden worden.

HideMyAss:

Naast het beroemd zijn om een ​​groot gebruikersbestand te hebben, beweert deze VPN ook de voorkeursvrije VPN-service van Xbox te zijn. Helaas heeft het in onze tests niet goed gepresteerd.

Er is een geschiedenis van onbeveiligde gegevensoverdracht en IP-adres blootstelling. Het reclameert een wereldwijd netwerk van servers, maar in werkelijkheid zijn de meeste ervan alleen virtuele.

Meer leren over HMA VPN Door een gedetailleerde review van deze service te lezen.

FAQs – Beste VPN voor Samsung Smart TV in Nederland

Nu je de beste VPN’s voor je Samsung TV kent, laten we het hebben over enkele van de meest gestelde vragen over VPN’s en Samsung Smart TVs.

Kan ik een VPN op een Samsung TV zetten?

Ja, je kunt een VPN instellen op een Samsung TV. Kies gewoon een VPN die compatibel is met je router. Je kunt ook een VPN instellen op je Samsung TV via een Smart DNS-functie, die sommige top-tier VPN’s aanbieden.

Als je geen toegang hebt tot deze opties, installeer dan een VPN op je computer en deel de verbinding met je Samsung TV.

Welke VPN is het beste voor een Samsung Smart TV?

ExpressVPN De beste Samsung VPN is in Nederland. De provider biedt een Smart DNS-tool genaamd MediaStreamer en een gespecialiseerde router-app waarmee je gemakkelijk ExpressVPN op je router kunt configureren.

Bovendien is de VPN een van de topopties die gemakkelijk geografische beperkingen op populaire streaming sites zoals Netflix, BBC iPlayer, Hulu en meer opheffen.

Wat kan een Samsung VPN doen?

Een Samsung VPN biedt uw smart TV met alle noodzakelijke functies die nodig zijn om uw privacy te beschermen. en geef je meer controle over de ervaring van je favoriete sociale mediaregels.

Naast online privacy biedt de VPN je ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot geografisch beperkte inhoud die mogelijk niet beschikbaar is zonder VPN.

Welke Smart TV-apps kan een VPN mij helpen deblokkeren?

Hier zijn een paar populairste apps die een VPN je kan helpen deblokkeren op je Smart TV:

  • TV, Films en Nieuws
    • Netflix
    • BBC iPlayer
    • Amazon Prime Video
    • ESPN
  • Muziek
    • Tide
    • Spotify
    • Pandora
  • Sporten
    • ESPN
    • Het Tennis Kanaal

Hoe kan ik Netflix kijken op mijn Samsung TV met een VPN?

Je kunt Netflix kijken op je Samsung TV door de te installeren. Best Samsung TV VPN in Nederland Download dan meld je aan bij je Netflix-app op je Samsung TV. Verbind met een VPN-server waar je content wilt deblokkeren. Je bent klaar om je favoriete films en tv-programma’s op Netflix te bekijken!

Zijn Samsung Smart TVs compatibel met VPN’s?

Technisch gezien nee, Samsung Smart TVs zijn niet compatibel met VPN’s. Omdat Samsung-tv’s draaien op het Tizen-besturingssysteem dat geen native ondersteuning heeft voor VPN’s.

Maar, je kunt VPN-bescherming krijgen op je Samsung TV door verbindingsdeling met je Windows PC. Je kunt je PC omzetten in een virtuele router en je Samsung Smart TV verbinden met de Wi-Fi-hotspot – de configuratie is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten.

Heeft Samsung een ingebouwde VPN?

Nee. Helaas bieden Samsung Smart TVs geen ingebouwde VPN. Omdat het Tizen OS geen ondersteuning biedt voor VPN-verbindingen, kan je geen VPN op je Samsung TV rechtstreeks installeren vanuit de Google Play Store zoals je dat zou kunnen doen met Android TVs.

Is ExpressVPN compatibel met alle Samsung Smart TVs?

Ja. ExpressVPN Het is compatibel met alle versies van Samsung Smart TV. Met zijn functie genaamd MediaStreamer kun je gemakkelijk ExpressVPN installeren en genieten van het toegang krijgen tot overal ter wereld geblokkeerde content.

Afronden!

Om te genieten van een wereld van oneindig streamen, moet je leren hoe je geografische beperkingen kunt omzeilen en toegang krijgt tot inhoud van overal ter wereld. Je hebt de De beste VPN voor Samsung Smart TV in Nederland om dat te doen.

Terwijl er veel VPN-opties zijn, zouden we suggereren om het uit te proberen. ExpressVPN Dankzij zijn duizenden servers, uitstekende deblokkeringsmogelijkheden en super-snelle snelheden.

Met deze VPN kun je de configuratie instellen. MediaStreamer (Smart DNS) Krijg toegang tot de functie op je Samsung Smart TV of gebruik de speciale router-app voor een eenvoudig configuratieproces.

Dat is alles voor vandaag. Haal gewoon de Best Samsung Smart TV VPN Geniet nu van binge-kijken!

6 beste VPN's voor Samsung Smart TV in 2021 [Setup Guide] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 5733

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.