5 Bedste VPN'er til Samsung Smart TV (+ Hurtige Opsætningsguider) - TechRobot (2024)

5 Bedste VPN'er til Samsung Smart TV (+ Hurtige Opsætningsguider) - TechRobot (1)

Udover de almindelige funktioner af et fjernsyn, er et Smart TV integreret med webfunktioner, der gør det muligt for brugerne at browse internettet, se billeder og streame musik- og videoindhold. Samsung TV bruger Tizen-operativsystemet og er nu mærket som “Intelligent.”

Platforme tilgængelige på Samsung Smart TV inkluderer Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Google Play apps, Samsung browser og HBO, blandt andre. Desuden giver tilstedeværelsen af Apple TV appen på dette Smart TV dig endnu en fordel at se frem til.

Nogle af platformene tilgængelige på Samsung Smart TV er geoblokerede. Desuden kræver et godt antal af dem en lille forbedring for at give dig den ultimative streamingoplevelse. Du kan gøre brug af Virtuelle Private Netværk for lettere at få adgang til indholdet.

Denne guide gennemgår detaljeret 7 top VPN’er, der er betroet til at levere komfort via førsteklasses privatliv, sikkerhed, hastighed og indholdsfjernelse af blokeringer, uanset hvad du laver på dit Samsung Smart TV.

Top Anbefalede VPN’er til Samsung Smart TV

Der er så mange VPN-muligheder at vælge imellem. Denne guide letter din mentale stress ved at udvælge 7 af de bedste VPN-udbydere i cyberrummet. Selvom de alle har specifikke styrker, er de blevet bekræftet effektive, mest vigtigt, med Samsung TV.

Overordnet bedst i vores test

ExpressVPN

Overall score: 9.8

 • Superhurtige servere
 • AES 256-bit-kryptering
 • Understøtter privat protokol, Lightway
 • Pengene-tilbage-garanti

Prøv ExpressVPN

money-back-guarantee

ExpressVPN er så fantastisk, at den let indtager førstepladsen på enhver liste. Det virker for godt til at være sandt, men det gode er, at det er sandt. Med denne VPN får du adgang til over 3.000 lynhurtige servere i 94 lande. Servere i de store regioner betyder, at det ikke vil være noget problem at se dine yndlingsepisoder via Samsung Smart TV, uanset hvor du er. ExpressVPN opnår dette ved at maskere din IP-adresse med en virtuel IP, hvilket simulerer din tilstedeværelse i et andet land. Det giver dig ubegrænset adgang til det respektive indhold.

ExpressVPN er altid et topvalg på grund af dets præcision og nøjagtighed. Streamingplatforme som Netflix, Deezer, Spotify, Amazon Prime Video, YouTube og Spotify står lige foran dig med ubegrænset båndbredde af data. Så du behøver ikke bekymre dig om, hvor meget du har lov til at streame.

Denne VPN-tjeneste bruger en No-Log politik, der fremmer anonymitet, så længe du er forbundet. Hvis du ved et uheld mister forbindelsen til VPN’en, har ExpressVPN en “Network Lock” kill switch-funktion designet til at afbryde din forbindelse til internettet, indtil du genopretter forbindelsen med VPN’en.

Når det kommer til sikkerhed, er hvert klik vigtigt. VPN’en bruger den bedste Advanced Encryption Standard med 256-bit nøgler. Derudover får du en avanceret “Split Tunneling” funktion, der gør det muligt for dig at kanalisere udvalgte apps gennem VPN-tjenesten. Apps, der ikke er valgt, tilgår internettet direkte. Til sidst har de en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Den ordning gør det muligt for dig at anmode om en refusion når som helst inden for de første 30 dage af abonnementet.

Eksklusivt tilbud til Techrobot-læsere: $6.67month (save 49% + Få 3 måneder gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

Billigste løsning

NordVPN

Overall score: 9.6

 • Utroligt hurtige servere
 • Fantastiske sikkerhedsfunktioner
 • Bekræftet nul-log-politik
 • Fjern blokering af streamingplatforme

Prøv NordVPN

money-back-guarantee

NordVPN er endnu en fremragende VPN-tjeneste, som du trygt kan stole på. Den har nogle premium og avancerede funktioner, der gør dens tjenester til nogle af de bedste i spillet. Denne VPN-udbyder har 5.400+ lynhurtige servere i 59 lande over hele verden. Serverne er stabile som en klippe og er optimeret til streaming. Med NordVPN får du streams af bedste kvalitet uden throttling.

NordVPN har en avanceret “SmartPlay”-funktion, der yderligere sigter mod at hjælpe dig med frit at få adgang til geografisk begrænset indhold. SmartPlay-funktionen er indbygget, og så den fungerer automatisk, så snart du bliver forbundet til en hvilken som helst af NordVPNs servere.

Desuden, selvom VPN’en er fremragende til streaming af indhold, går den ikke på kompromis med privatliv og sikkerhed. Som en premium VPN bør være, sporer eller optager NordVPN ikke din trafik og kan derfor ikke dele dine private data. Derudover er en kill switch-mekanisme integreret, så du bliver afbrudt fra internettet, hvis du mister forbindelsen med VPN’en. Kill switchen sikrer, at din Hulu eller Netflix eller Amazon Prime stream er beskyttet under dækningen af denne VPN fra start til slu*t. Disse funktioner er samlet for at fremme privatliv på alle fronter.

I lyset af sikkerhed er dine private data betroet til militærgrad kryptering. Den har en Dobbelt VPN-funktion, der sender dine data gennem to servere, hvilket giver dig dobbelt så stærk kryptering. For yderligere at understrege sikkerheden, bruger NordVPN The Onion Router (Tor) og har beskyttelse mod lækage af Domain Name System (DNS). En anden avanceret funktion hos NordVPN er dens CyberSec-funktion. Den blokerer for reklamer, malware og phishing-forsøg for at begrænse unødvendige afbrydelser, mens du streamer på dit Samsung Smart TV.

Bedst til at forbinde flere enheder

Surfshark

Overall score: 9.5

 • Tillader ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Integrerer Stealth-tilstand
 • Multihop-funktion tilgængelig
 • Mere end 3.000 servere

Prøv Surfshark

money-back-guarantee

Surfshark har servere i op til 63 lande, meget mere end NordVPN. Med over 1.700 servere i disse lande er Surfshark en VPN med et ret pålideligt antal servere til lige hvad du har brug for. Disse servere er ikke kun bredt spredt over 63 lande; de er også af top hastighed. Denne VPN-server har en underliggende “NoBorders”-funktion for at lette din adgang til ønsket censureret indhold. Med disse funktioner kan du streame Deezer, Spotify, Amazon Prime Video, Hulu og Netflix uden at skulle bekymre dig om buffer spring og langsom forbindelseshastighed.

Hackere vil altid forsøge at snuse til dig, enten målrettet eller tilfældigt. Hvis du forsøger at holde dig væk fra disse skurke, kan du stole på Surfshark. Surfshark beskytter dig endda mod regeringen og selv din internetudbyder. Denne VPN-tjeneste kan på ingen måde dele dine private data med en tredjepart. Det skyldes, at den ikke holder øje med din online aktivitet. Din IP-adresse er også skjult i en ekstra indsats for at forsegle dit privatliv. For at beskytte dig mod potentielt snagen fra din internetudbyder (ISP) har Surfshark implementeret en Camouflage Mode.

Den “altomfattende” AES 256-bit kryptering holder dig under et sikkert skjold. Desuden har Surfshark en avanceret funktion kendt som MultiHop. Denne funktion leder din trafik gennem flere servere for at kryptere din trafik adskillige gange. Surfshark bruger sikre protokoller, har en kill switch, en CleanWeb funktion (reklameblokering), en Whitelister, privat DNS og lækagesikring. Afslu*tningsvis tilbyder Surfshark dig ubegrænset båndbredde af data til at streame og browse på din Samsung TV uden begrænsninger.

Bedste tilbud: $2.49month (save 79% + Få 2 måneder gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

En solid veteran

HideMyAss

Overall score: 8.5

 • Gratis prøveperiode af tjenesten
 • Kraftfulde sikkerhedsfunktioner
 • 256-bit AES-kryptering
 • 2,79 $/måned (spar 75%)

Besøg HideMyAss

money-back-guarantee

HMA har 1,100+ servere i over 190 lande. Serverfordelingens tæthed er sparsom, da du får servere, der er bredt fordelt per region. Fordelingstætheden af denne VPN adskiller sig fra dens premium modparter – den har ikke lige så mange servere, selvom den har servere i mange flere lokationer. Det er vigtigt at vide, at disse servere er hurtige, stabile og derfor pålideligt effektive.

Desuden, hvad angår effektivitet, kan HMA-servere fjerne blokeringen af geografisk begrænset indhold. Ligesom en top-VPN bør være, har HMA en No-Log politik, så ingen andre end dig har adgang til, hvad du gør, hvor meget data du bruger, og hvornår du sender fra din enhed via VPN’en. Du får også aktiveret en kill switch, hvis din forbindelse med VPN’en falder. Denne VPN har en IP Shuffling-funktion, der giver din privatlivsstatus et massivt løft ved tilfældigt at ændre din IP fra tid til anden, som du ønsker.

En anden vigtig avanceret funktion er Split Tunneling. Det tillader udvalgt trafik at sende direkte til nettet, mens andet sendes via VPN. Indbygget lækagesikring kommer med en militærgrad (AES 256-bit) krypteringsstandard, der er betroet til at holde din trafikdata og forbindelse sikker. Du får også andre former for beskyttelse som Distributed Denial of Service (DDoS)-angrebsbeskyttelse. Endelig kan du optimere din enhed med VPN’en, så du bliver forbundet til en server i det øjeblik, du tænder for din mobildata eller bliver forbundet til WiFi. Dette er en funktion, du næsten udelukkende får med HMA.

Bedste tilbud: $2.79month (save 75%)

discount-offer

money-back-guarantee

Bedste VPN med en gratis version

ProtonVPN

Overall score: 9.0

 • Gratis version tilgængelig
 • Stærke sikkerhedsfunktioner
 • Pålidelig ingen-log-politik
 • Tillader Perfect Forward Secrecy

Besøg ProtonVPN

money-back-guarantee

ProtonVPN er baseret i Schweiz. At være en schweizisk VPN er en integreret del af dens placering, fordi Schweiz er kendt for at have nogle af de bedste privatlivslove. Denne VPN har over 1.000 servere fordelt over 54 lande. Disse servere kommer med topforbindelseshastighed og er fantastiske til streamingformål. ProtonVPN er fantastisk til streaming uden begrænsninger da du får ubegrænset båndbredde til at streame uendeligt.

Når det kommer til at få adgang til censureret indhold, gør denne VPN-tjeneste det effektivt og giver dig adgang til de forskellige platforme tilgængelige på dit Samsung Smart TV. Du får mulighed for at lytte til nye albummer på BBC iPlayer, Deezer og Spotify uden afbrydelser. Desuden har du lov til at streame dine yndlingsshow på Netflix, Prime Video, Hulu og andre.

Som en schweizisk VPN er ProtonVPN ikke juridisk forpligtet til at spore, gemme optegnelser eller dele dine private data. Den kaldes “Privat” af en grund, og denne VPN forstår det. Desuden skjuler ProtonVPN din IP-adresse uden for rækkevidde af tredjepartselementer, der ønsker at snuse rundt og få adgang til dit privatliv. Denne VPN bruger en Perfect Forward Secrecy-politik, der sikrer, at dine data ikke bliver eksponeret, selv hvis krypteringsnøglen bliver kompromitteret efter transmission.

ProtonVPN bruger en kill switch og DNS-lækagebeskyttelse. Avancerede funktioner som Always-On-funktionen bidrager til at gøre ProtonVPN til det bedste valg for dig. Du får også protokoller, der er bekræftet sikre, og topklasse kryptering i form af AES 256-bit nøglemodellen.

Bedste tilbud: $4.99month (save 50%)

discount-offer

money-back-guarantee

Den nemmeste at bruge ifølge vores tests

UltraVPN

Overall score: 0

 • Tilbyder 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Ubegrænset båndbredde
 • Billig abonnementsplan. Starter fra $6.99, spar 22%

Besøg UltraVPN

money-back-guarantee

UltraVPN hævder, at det kan hjælpe dig med at låse hele internettet op. Det har 1,000+ ultra-hurtige servere i over 100 lande. Disse servere er de elementer, der giver dig adgang til hele nettet. De er stabile og er let tilgængelige til streamingformål med nul-buffering og ingen båndbreddebegrænsning.

UltraVPN, som virksomhed, forstår fuldt ud essensen af privatliv og sikkerhed. For at opnå dette har de flere politikker og funktioner til at hjælpe dig med at opnå og opretholde en anonym og sikker status. VPN’en tildeler en falsk IP-adresse til din enhed. Den tildelte adresse dominerer din enheds rigtige IP-adresse, så din “nye” adresse er det, der får dig igennem censureret indhold. Det er også det, cyber tyve ser, hvilket beskytter din faktiske adresse. I et yderligere forsøg på at sikre din forbindelse, gemmer UltraVPN ikke optegnelser over din online aktivitet, da sådanne oplysninger kan bruges til at identificere dig.

Uanset hvilken platform du tilgår på dit Samsung Smart TV, enten streaming eller browsing, sikrer UltraVPN din forbindelse til det yderste. Det krypterer dine data med militærgrad AES 256-bit kryptering, og som et resultat kan ingen hacker dekryptere dine trafikdata. Derudover er din aktivitet omgivet af en virtuel Sikker Firewall, der forhindrer lækage af data eller endda infiltration af cyber tyve.

Bedste tilbud: $2.99month (save 60% + 6 måneder gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

Tilbyder den bedste pengene-tilbage-garanti

CyberGhost

Overall score: 8.8

 • 45 dages pengene-tilbage-garanti
 • Mere end 7.000 pålidelige servere
 • Streng nul-log-politik
 • Stærke sikkerhedsfunktioner

Prøv CyberGhost

money-back-guarantee

CyberGhost har op til 7.000 højhastighedsservere (det højeste antal på denne liste) i 90+ lande. Dette øger udvalget af muligheder, du har, når det kommer til placeringer eller antallet af servere.

Du kan spores af hackere, så længe de har din IP-adresse. Denne VPN tillader ikke, at det sker, da den skjuler din adresse med en virtuel en, hvilket gør din virtuelle adresse synlig for hackerne. Der er hundredvis af andre brugere, der bruger den samme virtuelle IP-adresse som dig, så du kan på ingen måde blive udpeget.

Maskere din rigtige IP-adresse får dig også til at fremstå i en anden placering (placeringen afhænger af den server, du forbinder til). At have en “ny” placering giver dig adgang til indholdsrestriktioner baseret på geografisk placering som Netflix, Spotify, YouTube, Channel+, osv. Så med CyberGhost kan du udnytte dit Samsung Smart TV til det maksimale uanset din placering.

Denne VPN’s privatlivsplan er at gøre dig usynlig online. Til det formål har den en No-Log politik. Dens kill switch træder i kraft, hvis du på nogen måde mister forbindelsen med VPN’en. CyberGhost har lækagesikringsprotokoller og bruger Advanced Encryption Standard med 256-bit nøgler. Det betegnes som militærgradskryptering, og det er utroligt sikkert. For at toppe det hele bruger CyberGhost en “WireGuard®” protokol, som er en kombineret form af OpenVPN og IKEv2 protokollerne, som har et stærkt fodfæste i sikkerhed og hastighed henholdsvis, for at give dig det absolut bedste.

Bedste tilbud: $1.9month (save 84%)

discount-offer

money-back-guarantee

Hvad man skal overveje, før man vælger en VPN til Samsung Smart TV

Du skal overveje en række karakteristika, før du beslu*tter dig for, hvilken VPN du skal vælge. Der er ingen specifik rækkefølge for, hvordan disse funktioner skal arrangeres, men nogle synes at have større betydning end andre. I sidste ende er det din beslu*tning at træffe. Her er nogle faktorer, du bør overveje, før du vælger en VPN.

Brugervenlighed med Samsung Smart TV

Samsung TV bruger Tizen OS. Som følge heraf vil du sandsynligvis ikke kunne få VPN-software, der fungerer direkte på enheden. På den lyse side kan du installere en VPN på enhver af dine mobile enheder (Android eller iPhone) eller din PC og forbinde Smart TV’et til den via WiFi.

Alternativt kan du installere din valgte VPN på en router og forbinde Smart TV’et til routeren.

Serverplaceringer

De lokationer, hvor en VPN har servere, vil bestemme, hvilke censurer den kan omgå. Ingen grund til bekymring, alle VPN’er anmeldt her har servere i alle større censurerede regioner.

Evne til at fjerne blokeringer og streamingeffektivitet

Så længe en VPN har servere i en censurfri lokation, kan den give adgang til alt indhold, der er tilgængeligt i den lokation. Dog er det ikke alle servere, der er optimeret til streaming. Ikke desto mindre kan du stole på, at VPN’erne her har servere, der er superhurtige og ideelle til streaming. Bemærk også udbydere, der tilbyder ubegrænset båndbredde af data. De tilbyder den bedste streamingoplevelse.

Privatlivs- og sikkerhedsfunktioner

Hvis du er særlig opmærksom på at have en sikker forbindelse og forblive anonym, bør du være opmærksom på disse funktioner. De absolut nødvendige er No-Log politik og militærgrad kryptering.

Avancerede funktioner

Avancerede funktioner er specifikke for individuelle VPN’er. De inkluderer NoBorders, DoubleVPN, MultiHop, Whitelister, Split-Tunneling, CyberSec og CleanWeb.

Sådan opsætter du en VPN til Samsung Smart TV

At opsætte en VPN til brug på Samsung TV er ligetil, selvom en direkte installation ikke er mulig. Baseret på typen af operativsystem, som Smart TV’et bruger, skal du downloade VPN’en på en separat enhed og derefter forbinde TV’et til den VPN-aktiverede enhed.

 1. Abonner: Besøg den officielle hjemmeside for din ønskede VPN og vælg et abonnementsplan.
 2. Download og installation: Download VPN-softwaren til din router. Alternativt kan du få en VPN installeret på enten en Android-enhed, en iPhone eller en PC.
 3. Tilmeld dig: Opret en konto hos VPN-udbyderen og log ind.
 4. Vælg en server: Naviger gennem interfacet og vælg en server efter eget valg.
 5. Justér indstillinger og muligheder: Skift mellem indstillinger og avancerede funktioner efter din smag.
 6. Forbind: Forbind dit TV til routeren. Hvis du bruger en enhed med VPN, tænd for enhedens hotspot og forbind TV’et via WiFi.
 7. Stream: Start platformen (Netflix, Hulu, Deezer osv.) på dit Samsung Smart TV og stream uendeligt.

Ofte Stillede Spørgsmål om Brug af Samsung Smart TV’er Med VPN’er

Hvad gør jeg, når jeg forsøger at få adgang til applikationer på mit Samsung Smart TV, men modtager en IP proxy fejlmeddelelse?

Hvis dette sker, bør du bruge en alternativ VPN-server for at undgå at bruge en proxy IP på dine Samsung Smart TV-applikationer. Disse problemer opstår som følge af, at streamingapplikationer rutinemæssigt opdager og blokerer VPN’er. En anden mulighed er at bruge en selvstændig Smart DNS-tjeneste.

Denne tjeneste giver dig mulighed for at streame indhold fra næsten hvor som helst uden at skulle kryptere din internettrafik. Desuden påvirker brugen af DNS ikke din hastighed. Det hjælper også med at overkomme proxy-problemer på streamingapplikationer. Desværre deaktiverer streamingtjenester konstant DNS-proxies.

Understøtter Samsung Smart TV’er VPN’er?

Svaret er nej. Samsung Smart TV’er understøtter officielt ikke VPN’er. Årsagen til dette er, at Samsung TV’erne bruger Tizen-operativsystemet. Dette operativsystem har ikke indbygget understøttelse af VPN’er. Den gode nyhed er, at der stadig er metoder til at anvende enhver VPN-software på dit Samsung Smart TV.

Kan jeg bruge en VPN på mit Samsung Smart TV uden at skulle konfigurere min router?

Ja, du kan bruge enhver VPN-software på dit Samsung Smart TV uden at ændre dine routerindstillinger. Det er dog kun muligt, hvis du bruger den virtuelle router hotspot-metode.

Kan jeg bruge en VPN til at se i 4K på mit Smart TV?

Ja, ved at bruge en VPN, der sikrer den hurtigste internetforbindelse, kan du se i 4K på dit Smart TV. Mange VPN-firmaer hævder at være de hurtigste, men kun få af dem kan levere tilstrækkelige 4K streaminghastigheder.

Kan jeg bruge en VPN til at få adgang til streamingplatforme på mit Samsung Smart TV?

Ja, du kan bruge en VPN til at få adgang til applikationer som Netflix, Amazon Fire TV eller Android TV på et Samsung smart TV. Alt hvad du behøver er en VPN, der har applikationer til disse tjenester. En anden mulighed er at installere en VPN på din router. Dog kræver det nogle manuelle konfigurationer.

Konklusion

Vi har grundigt gennemgået de bedste syv (7) VPN’er til Samsung Smart TV i denne guide. Selvom Samsung Smart TV OS ikke understøtter direkte installation af VPN, betyder det ikke, at du ikke kan få adgang til censureret indhold og forblive anonym, mens du streamer og browser på dit Smart TV.

5 Bedste VPN'er til Samsung Smart TV (+ Hurtige Opsætningsguider) - TechRobot (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6190

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.